Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Oana Băluță, activistă fenimistă, după declarațiile halucinante ale prodecanului Facultății de Teologie: Ce face Universitatea din București? Dar Comisia de Etică? 

Oana Băluță, activistă fenimistă, după declarațiile halucinante ale prodecanului Facultății de Teologie: Ce face Universitatea din București? Dar Comisia de Etică? 

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Iul 2019, 16:52
Foto: facebook.com/oana.baluta Eveniment

Oana Băluță, activistă feministă și conferențiar la Universitatea din București, reacționează în urma declarațiilor halucinante făcute de preotul Vasile Răducă, prodecan la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, în cadrul unei emisiuni la Radio Trinitas. 

”În actul sexual, femeia primește ceea ce bărbatul este dator să-i ofere. O relație firească, normală, în limitele normalului între bărbat și femeie, îi aduce femeii sănătate, altfel, ea nu este decât excitată, masturbată, pur și simplu”, a susținut, printre altele preotul. În urma afirmațiilor controversate din cadrul emisiunii, postul radio nu a primit decât o somație din partea CNA, informează Pagina de Media.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Oana Băluță face apel la măsuri din partea Universității din București și a Comisiei de Etică. 

”Mă simt onorată că sunt colegă în Universitatea din București cu preotul Vasile Răducă, prodecan al Facultății de Teologie și profesor universitar la Catedra de Teologie Morală din cadrul aceleiași Facultăți. Așa este, se știe din vremuri străvechi că femeilor le place să fie violate, iar dovada este sarcina care rezultă în urma unui viol.

Desigur că nu ai nevoie de dovezi ca să știi că femeilor le place să fie violate, nu? Altfel, nu ar mai avea loc violul, nu-i așa? Cum să violezi o femeie împotriva voinței ei. Se zbate, lovește, se apără, îl pune la pământ pe violator. Fiecare femeie fiind un Hulk, poate să pună la pământ chiar și mai mulți violatori. Dacă nu se întâmplă astfel, femeilor le place.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Doresc, de asemenea, să îl salut și moderatorul emisiunii care nu a avut nicio reacție. Aș mai dori să subliniez că se află în studioul respectiv într-o altă calitate, nu de cea a de masterand al profesorului invitat, Vasile Răducă.

Între altele, reiese din articol că: 

CNA sancționat postul cu somație, iar Patriarhia s-a delimitat de afirmațiile făcute.

Ce face Universitatea din București? Dar Comisia de Etică? Potrivit capitolul III, punctul 2 din Regulament se poate autosesiza”, a scris Oana Băluță pe Facebook. 

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE

Declarațiile preotului, pe scurt:

”În Islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului. În Islam, femeia este gândită ca o ființă fără suflet”

”În utilizarea prezervativului, nu facem altceva decât, cei tineri care fac lucrul acesta, nu fac altceva decât să se masturbeze, care este o practică dezgustătoare”

”Sunt rarisime cazurile în care violul se soldează cu graviditate. Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul”.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI...

Reacția lui Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei: ”Formulele sale jignitoare punctual, folosind un termen pe care îmi e și jenă să-l reproduc, legat de o persoană care aparține cultului islamic și cele legate de viol sau sexualitate, reprezintă puncte de vedere private ale părintelui”.
 

Citeşte mai multe despre:   Oana Baluta,   Universitatea din Bucuresti,   Vasile Raduca
 
 
 
Loading...