Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Oana Mizil, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că și-a angajat mama la cabinetul parlamentar

Oana Mizil, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că și-a angajat mama la cabinetul parlamentar

Un articol de: - 07 Oct 2014, 10:18
Oana Mizil, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că și-a angajat mama la cabinetul parlamentar Eveniment

Oana Mizil a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare,  în dosarul în care este acuzată de conflict de interese, pentru că și-a angajat în anul 2011 mama la cabinetul parlamentar.

Termenul de încercare stabilit de instanţă este de şase ani, însă decizia ÎCCJ nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile.

În perioada de încercare, Oana Niculescu Mizil trebuie să respecte mai multe măsuri de supraveghere, respectiv să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti, să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul sau reşedinţa, precum şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, dar şi informaţii privind mijloacele de existenţă.

În legătură cu acuzaţia de conflict de interese, instanţa supremă a fost sesizată de Parchetul General după un raport al ANI. Potrivit inspectorilor de integritate, Oana Niculescu Mizil şi-a angajat mama la cabinetul parlamentar din 2009 până în 2011, perioadă în care aceasta a încasat 65.000 de lei de la Parlamentul României.

Citeşte mai multe despre:   Oana Mizil