Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Oana Zăvoranu vrea să devină președintele PRM: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, dată în judecată de vedetă pentru prejudiciile aduse prin declarațiile sale

Oana Zăvoranu vrea să devină președintele PRM: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, dată în judecată de vedetă pentru prejudiciile aduse prin declarațiile sale

Un articol de: - 12 Oct 2015, 14:57
Oana Zăvoranu vrea să devină președintele PRM: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, dată în judecată de vedetă pentru prejudiciile aduse prin declarațiile sale Foto: B1 TV Eveniment

Au trecut doar câteva săptămâni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor și apar deja persoane doritoare să ocupe scaunul de președinte al Partidului România Mare. Într-un mesaj postat luni pe Facebook, Oana Zăvoranu a anunțat că vrea să devină liderul PRM, precizând că tribunul ar fi dorit să o numească secretar general al formațiunii. În plus, vedeta a anunțat a dat-o în judecată pe Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor, pentru prejudiciile de imaginea pe crare i le-a adus prin declarațiile sale.

„Pentru că aveam în plan, în discursurile private purtate cu Vadim, care își dorea să facă un congres surpriză, unde să mă pună secretar general al partidului, pe lângă alte funcții și afaceri, azi (luni, 12 octombrie, n.r.), văzând tupeul unor trepăduși care se ascund ca niște șobolani pe la colțuri și fiind răspunzători de «dispariția» lui fulgerătoare, m-am hotărât să fac toate demersurile necesare pentru preluarea postului de președinte al Partidului România Mare”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

„Am vârsta fragedă, tineretul și artiștii de partea mea, suflul și penetrarea în rândul maselor, astfel încât să fiu singura care să pot avea această funcție și banii necesari să susțină campanii electorale demne de a ridica acest partid acolo unde trebuie. Sunt făcută pentru a fi leader și asta sunt”, a mai nostat Oana Zăvoranu.

Vedeta mai susține că se numără printre puținii oameni care au fost alături de Corneliu Vadim Tudor în ultima perioadă a vieții sale.

„Sunt printre singurii care au fost alături de acest om greu încercat acasă și doar mie îmi împărtășea ceea ce trăiește! Fetele lui nu contează pentru mine pentru că eu nu mă cobor la un nivel suburban, că atât pot ele. Anunț, pe această cale, că Lidia Vadim este acționată în judecată pentru gravele prejudicii de imagine și morale aduse prin intervențiile ei nefericite, unde insinuează să îmi văd de medicamentele mele și de cocktailul meu. Ulterior, purtătoarea de cuvânt, că ea nu are curajul să vorbească direct, se scuza că ea a făcut referire la medicamente de «oboseală». Hai zău? Instanța va lua act mâine (marți, 13 octombrie, n.r.) de plângerea mea și o să coste vorbitul ăsta ordinar și mincinos foarte scump”, a mai anunțat Oana Zăvoranu.

Citeşte mai multe despre:   Oana Zavoranu,   Corneliu Vadim Tudor,   proces