Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment OLAF și DNA investighează împreună un caz de fraudă și corupție cu alimente gratuite

OLAF și DNA investighează împreună un caz de fraudă și corupție cu alimente gratuite

Un articol de: - 06 Oct 2015, 20:41
OLAF și DNA investighează împreună un caz de fraudă și corupție cu alimente gratuite Foto: 168ora.hu Eveniment

Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), împreună cu Direcția Națională Anticorupție (DNA) desfășoară o investigație prind un caz de fraudă și corupție în cadrul programului de distribuire a alimentelor gratuite în România, potivit agerpres.

Aceste investigații au în vedere Programul 2012 de Distribuție Gratuită de Alimente la persoanele cele mai sărace din Uniunea Europeană. Acest program este finanțat din bugetul Uniunii Europene, și este implementat de către Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA). Pentru acest program, Uniunea Europeană a plăti aproximativ 26 de milioane de euro.

"Această operațiune este un exemplu bun de cooperare eficientă între OLAF și autoritățile naționale, lucrând împreună pentru apărarea intereselor financiare ale contribuabilului european împotriva fraudei. Aș dori să mulțumesc tuturor autorităților care au cooperat și contribuit la desfășurarea acestor investigații până acum și urez Direcției Naționale Anticorupție mult succes în continuare în acest caz foarte important", a de clarat Giovanni Kessler, director general al OLAF.

Citeşte mai multe despre:   DNA,   Uniunea Europeana