Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Olimpicii români, decorați de Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni. "Mulțumesc celor care au adus victorii României"

Olimpicii români, decorați de Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni. "Mulțumesc celor care au adus victorii României"

Un articol de: - 13 Aug 2012, 20:08
Olimpicii români, decorați de Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni. "Mulțumesc celor care au adus victorii României" Eveniment

Sportivii români care au participat la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra au fost decorați, luni, de președintele interimar Crin Antonescu, într-o ceremonie specială organizată la Palatul Cotroceni.

De asemenea, decorați au fost și antrenorii Mariana Bitang, Octavian Bellu, Mihai Covaliu, Ion Pandele, Nicu Vlad, Sorin Babi, Ana Pascu, Petre Becheru, Sandu Lucian sau Adrian Stoica.

La Londra, sportivii români au reușit să obțină nouă medalii: două de aur, cinci de argint și două de bronz, țara noastră fiind clasată pe locul 27.

Președintele interimar le-a mulțumit sportivilor pentru victoriile aduse României, spunând că prezența românilor în fruntea ierarhiei este o bucurie unică.

"Este de fiecare dată după marile competiții o bucurie unică aceea de a ne întâlni și de a celebra succesele românești din sport. Le mulțumesc celor care au adus victorii României, ceea ce faceți pentru această țară este maxim, nimeni nu poate face mai mult. Prezența unui român în fruntea ierarhiei este o bucurie care nu se poate compara cu multe lucruri", a spus Crin Antonescu.

Cele două medalii de aur au fost câștigate de Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri). Medaliile de argint au fost câștigate de Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), de echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol), iar cele de bronz de echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

Olimpicii români, premiați la Palatul Cotroceni
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   2012