Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Olivia Steer, militant anti-vaccinare, rămâne fără premiul acordat în cadrul unei eveniment dedicat sănătăţii

Olivia Steer, militant anti-vaccinare, rămâne fără premiul acordat în cadrul unei eveniment dedicat sănătăţii

Un articol de: - 19 Apr 2018, 17:36
Olivia Steer, militant anti-vaccinare, rămâne fără premiul acordat în cadrul unei eveniment dedicat sănătăţii Eveniment

Premierea controversatei vedete Olivia Steer pentru "rolul său activ în societate", miercuri seară,  la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", a creat isterie în spațiul public, motiv pentru care, la nici 24 de ore distanță, i s-a retras premiul.

Valul de critici aduse de opinia publică, dar și delimitarea  sponsorilor de acordarea premiului Oliviei Steer au făcută pe Florentina Opriș, organizatoarea galei, să anunțe public că vedeta va fi deposedată de diploma primită.

“Ne cerem scuze dacă acestă decizie a noastră a prejudiciat în vreun fel brandurile care ne-au fost alături în demersul nostru de a promova valorile de sănătate și excelența în medicină. Ni se pare deontologic și de bun simț față de brandurile care cu bunăcredință au decis să ne sprijine, să ne delimităm de orice le poate aduce prejudicii valorilor lor. Prin urmare, dacă brandurile care ne-au susținut consideră că acordarea acestui premiu le-a adus prejudicii de imagine, am decis retragerea în mod oficial a acestuia, în ciuda faptului că alegerea noastră de a-l oferi a fost bazată pe total alte considerente decât cele pentru care Olivia Steer este acuzată în spațiul public”, anunță Florentina Opriș pe Facebook.

“Singurul motiv pentru care Olivia Steer s-a aflat pe lista celor premiați în cadrul Galei este acela că încurajează un mod de viață sănătos, iar părerile sale personale și pozițiile sale referitoare la anumite subiecte nu au fost luate în considerare când s-a decis acordarea acestui premiu”, adaugă Opriș.

Sponsorii, Medicover și Aqua Carpatica, au avut, de asemenea, opinii publice.

“In reteaua nationala Medicover in fiecare zi se prescriu retete medicale si se aplica tratamente din schema nationala de vaccinare, precum si alte tratamente specifice care demonstreaza angajamentul nostru pentru preventia, tratarea si siguranta tratamentelor pentru pacientii nostri”, a scris Medicover pe Facebook.

La rândul său, proprietarul Aqua Carpatica, Yannis Jean Valvis, a scris si el pe internet.

“AQUA Carpatica susține categoric medicina secolului XXI și este pro vaccinare!

Ieri, 18 Aprilie 2018, am avut o surpriză extrem de neplăcută!Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viață sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer”, a spus Valvis.

Gala Femeilor care Dãruiesc Sãnãtate a fost organizatã de Asociația pentru O Viațã Sãnãtoasã din România.

 

Citeşte mai multe despre:   Olivia Steer