Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Olivia Steer vorbește despre „draful nazist” într-un nou mesaj antivaccinare: „Niciuna din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine nu mai are azi credibilitate”

Olivia Steer vorbește despre „draful nazist” într-un nou mesaj antivaccinare: „Niciuna din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine nu mai are azi credibilitate”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 09 Mar 2021, 12:03
Olivia Steer vorbește despre „draful nazist” într-un nou mesaj antivaccinare: „Niciuna din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine nu mai are azi credibilitate” Foto: Olivia Steer / Instagram Eveniment

Olivia Steer revine cu un nou mesaj controversat, denunțând „draftul nazist” prin care toți copiii din România ar urma să fie vaccinați. Ea a scris că de ani în șir luptă împotriva celor care vor să impună vaccinarea obligatorie, dar de ceva vreme nu mai e singură. A acuzat din nou statul că nu e de partea oamenilor și că încearcă să-i convingă că vaccinurile sunt sigure, chiar și cele experimentale. A mai notat, de asemenea, că majoritatea instituțiilor și-au pierdut credibilitatea. Steer a lansat apoi atacuri țintite la principalele instituții centrale și la adresa partidelor. Nici de medici nu a uitat.

 

Olivia Steer, încă un mesaj anti-vaccinare. Atacuri la adresa medicilor, instituțiilor, partidelor

 

Într-o postare pe Instagram, Steer a amintit că avea același discurs și acum 8 ani și că lupta aparent singură împotriva celor care voiau să impună vaccinarea obligatorie a copiilor, indiferent de ce spun părinții lor: „Acum 8 ani (de cînd e fotografia), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Eram în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi vroia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă. I-au ținut isonul tehnocrați, useriști, peneliști, aldiști, ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii. Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cît de corupte!) și ale influencerilor, cumpărați cu o pizza și un suc”.

Steer a scris apoi că acum sunt mai mulți cei care luptă împotriva abuzurilor: „Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), sîntem mulți treziți. Și sîntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului ei de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, totuși!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sînt sigure (în special, cele experimentale!), că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat - pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie”.

Steer a mai scris că instituțiile care îi blamau pe ea și pe alți români pentru lipsa lor de încredere au ajuns să-și piardă ele însele credibilitatea: „Nici una din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate! Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății - un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întîi - acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curînd și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa - prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența”.

„Sîntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor. Primăvara e despre trezire! O primăvară eficientă, tuturor!”, și-a încheiat mesajul Olivia Steer.

Olivia Steer vorbește despre „draful nazist” într-un nou mesaj antivaccinare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer)Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

 

Olivia Steer a fost prezentă la protestul anti-vaccinare din Capitală

 

De altfel, Steer a participat duminică, în Parcul Izvor, la protestul anti-vaccinare obligatorie.

Peste 1.000 de oameni au ieșit în stradă duminică, pentru a protesta față de ceea ce ei au numit intenția autorităților de a obliga oamenii să se vaccineze. Lor, Alexandru Rafila, reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății, le-a transmis că proiectul de lege în cauză, care a trecut de Senat, nu obligă adulții să se imunizeze, iar în cazul copiilor se referă strict la informarea părinţilor. El a mai spus că mulți participanți la protest „nu cunosc proiectul acesta de lege”. 

De altfel, și premierul Florin Cîțu a insistat că nu a fost niciodată vorba de vaccinare obligatorie.
 

Citeşte mai multe despre:   Olivia Steer,   vaccinare,   campanie vaccinare,   protest antivaccinare