Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Omul lui Dragnea în fața instanței. Vicepremierul Paul Stănescu: În momentul în care voi fi inculpat îmi dau demisia (VIDEO)

Omul lui Dragnea în fața instanței. Vicepremierul Paul Stănescu: În momentul în care voi fi inculpat îmi dau demisia (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Vicepremierul şi ministrul dezvoltării Paul Stănescu a ajuns joi dimineață în fața instanței. DNA l-a chemat pe Stănescu la Curtea Supremă pentru a i se redeschide un dosar în care fusese cercetat în urmă cu opt ani.

Omul lui Dragnea în fața instanței. Vicepremierul Paul Stănescu: În momentul în care voi fi inculpat, îmi dau demisia

Magistrații au decis să acorde un nou termen în acest dosar pentru că au lipsit apărătorii unor dintre cei care au fost citați. Termenul a fost stabilit pentru data de 8 februarie. 

La ieșirea de la instanță, Paul Stănescu a declarat că în momentul în care va fi inculpat în acest dosar, își va da demisia din guvern. 

”Pe scurt, DNA Craiova a avut un expert. Au verificat dacă există prejudiciu. DNA Craiova a spus că nu există prejudiciu. În baza constatărilor pe care le-au făcut, în general spunând aceste lucruri, au dat neînceperea urmăririi penale. 

Pe 17 ianuarie 2018, DNA cere redeschiderea acestui dosar. Nu mă pricep care este cauza. 

Mai sunt, de la Curtea de Conturi trei auditori citați în acest dosar. Și s-a amânat. În momentul în care voi fi inclupat în acest dosar, eu, Paul Stănescu, îmi voi pune imediat demisia pe masa primului-ministru. 

Eu cred că totul a fost legal”, a spus Paul Stănescu.
 

Citeşte mai multe despre:   demisia
 
 
 
Loading...