Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Opera Naţională Bucureşti continuă seria de concerte în aer liber din cadrul Stagiunii "Seri de Operă Estivale": 'Este un mozaic muzical. Vom interpreta piese din întreg repertoriul clasic' (VIDEO)

Opera Naţională Bucureşti continuă seria de concerte în aer liber din cadrul Stagiunii "Seri de Operă Estivale": 'Este un mozaic muzical. Vom interpreta piese din întreg repertoriul clasic' (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 12 Aug 2020, 12:13
Opera Naţională Bucureşti continuă seria de concerte în aer liber din cadrul Stagiunii "Seri de Operă Estivale": 'Este un mozaic muzical. Vom interpreta piese din întreg repertoriul clasic' (VIDEO) Eveniment

Opera Naţională Bucureşti continuă în weekend seria de concerte în aer liber din cadrul Stagiunii "Seri de Operă Estivale". Accesul la concerte se va face cu minimum o oră înaintea evenimentului, iar biletele se pot achiziționa doar online.


Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 


 

Vocile artiștilor, pașii balerinilor și muzica se vor împleti pentru încă două săptămâni în cadru acestor seri estivale care au debutat în luna iulie.

Iubitorii de muzică clasică pot participa în această sâmbătă la seara de duete celebre vocale şi intrumentale. Duminică, bucureştenii se pot delecta cu un caleidoscop muzical.

“Este un mozaic muzical, in care alaturi de colegii mei vom interpreta piese din intreg repertoriul clasic. Sper ca pe gustul spectatorilor nostri, care sunt foarte doritori de muzica si de atmosfera foarte frumoasa, chiar daca in aer liber”, a spus Cătălin Toropoc, bariton.

“Un cocktail de arii si de momente muzicale, pentru ca avem si cvartetul de instrumentisti. Avem artistii Operei Nationale, dar si studenti ai Universitatii de Muzica din Bucuresti, si de aceea putem sa il numim mozaic. Avem si compozitori diferiti. si arii de facturi diferite. E un amestec foarte frumos”, a precizat soprana Veronica Anușca.UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului

Ediţia din acest an a Serilor de Operă Estivală se va încheia pe 22 August.

Accesul la concerte se va face cu minimum o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță. Organizatorii dau asigurări că vor fi respectate toate normele în vigoare în contextul pandemiei de coronavirus. Este şi motivul pentru care şi biletele se pot achiziționa doar online.

 

Citeşte mai multe despre:   Primaria Sectorului 5,   Opera Nationala Bucuresti