Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Opera Națională: Concert extraordinar în aer liber și muzică de cea mai bună calitate

Opera Națională: Concert extraordinar în aer liber și muzică de cea mai bună calitate

Un articol de: - 01 Sep 2012, 09:22
Opera Națională: Concert extraordinar în aer liber și muzică de cea mai bună calitate Foto: onb.operanb.ro Eveniment

Dacă sfârșitul de săptămână v-a prins în capitală, atunci trebuie să spuneți „DA" muzicii clasice, sâmbătă, de la ora 21.00, ne anunță site-ul Operei Naţionale Bucureşti.

Publicul este invitat să ia parte la cea de-a VI-a ediţie a "Promenadei Operei", concert extraordinar în aer liber, devenit deja o tradiţie a instituţiei.

Evenimentul se va desfăşura pe esplanada ONB (spre bulevardul Mihail Kogălniceanu), iar intrarea va fi liberă.

Publicul se va putea bucura de fragmente celebre din opere, interpretate de orchestra, corul şi soliştii ONB, care vor evolua sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Prim-balerina Monica Petrică şi tenorul Vlad Miriţă vor fi gazdele "Promenadei Operei" 2012.

Ediţia din acest an înseamnă şi o serie de surprize pentru publicul larg:
- două ecrane de proiecţie vor fi amplasate în faţa Operei începând din 29 august, pentru a propune trecătorilor filme de prezentare a Promenadei şi a proiectului studiOpera care vor rula în fiecare seară până la eveniment;
- două zone de fotografiere pentru publicul larg, ca o invitaţie la joacă în lumea operei, imagini ce vor fi afişate pe contul de Facebook al ONB după eveniment, pentru a putea fi descărcate de spectatori
- chestionare care urmăresc opinia publicului faţă de activităţile curente ale Operei, completarea acestora fiind răsplătită la final de organizatori prin mici cadouri-supriză oferite de sponsorii JTI şi asociaţia Friends of Opera;

Dată fiind amploarea ediţie din acest a Promenadei Operei, evenimentul va fi organizat cu sprijinul unei echipe de peste 20 de voluntari.

Muzică de cea mai bună calitate, o seară plăcută la final de vară în compania unor artişti de valoare, surprize şi voie bună, toate acestea vă aşteaptă într-un eveniment organizat de Opera Naţională Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   concert