Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Marian Oprișan a chemat copiii pentru a "face atmosferă" la un eveniment la care era invitat Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO)

Marian Oprișan a chemat copiii pentru a "face atmosferă" la un eveniment la care era invitat Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO)

Un articol de: - 29 Mar 2018, 17:05
Marian Oprișan a chemat copiii pentru a "face atmosferă" la un eveniment la care era invitat Liviu Dragnea (FOTO, VIDEO) Eveniment

Acuzații grave lansate în urma unui eveniment în Focșani la care invitatul principal a fost Liviu Dragnea. Consiliul Local condus de baronul Marian Oprișan a făcut eforturi speciale pentru ca atmosfera să fie una pe gustul liderul de la București și a recurs la copii pentru a fi sigur că nu are nicio contestare la adresa lui Dragnea

"Epoca în care pesediștii se folosesc de toate pârghiile să aducă susținători pentru liderii lor maximo este în plină floare, din păcate pentru noi, vrâncenii. O doamnă consilier local PSD, Lauriana Ailincuței, cadru didactic, a făcut apel la colegii de catedră să scoată elevii de la ore și să-i aducă să le facă atmosferă baronilor Liviu Dragnea și Marian Oprișan, la inaugurarea bazinului de polo de la Focșani. Se temeau oare pesediștii că le sar focșănenii în cap pentru felul în care arată orașul și județul? Aceasta este dovada faptului că PSD politizează tot în acest județ, din păcate, fără nicio rușine! Nu știu ce părere au avut părinții elevilor luați cu arcanul și aduși să aplaude politicienii roșii! Cred că nici nu știu unde și pentru ce au fost folosiți copiii.

PSD Vrancea nu este la primul derapaj de acest gen, în care se folosește de copii, după ce au adus elevi la o ședință de Consiliu Local Focșani pentru a-i folosi în interes politic!

Aștept o reacție oficială și din partea Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, să știu dacă a avut cunoștință de așa ceva!

Copiii noștri nu sunt masă de manevră pentru voi, domnilor și doamnelor politicieni de la PSD!", a acuzat consilierul local Ion Ștefan pe Facebook.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Marian Oprisan,   Liviu Dragnea