Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Oraşul Constanţa scapă de restricţii chiar înainte de mini-vacanţa de Paşte şi de 1 mai

Oraşul Constanţa scapă de restricţii chiar înainte de mini-vacanţa de Paşte şi de 1 mai

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Apr 2021, 13:32
Oraşul Constanţa scapă de restricţii chiar înainte de mini-vacanţa de Paşte şi de 1 mai Eveniment

Veşti bune pentru turiştii care şi-au planificat să meargă la Constanţa în mini-vacanţa de Paşte şi de 1 mai: oraşul de la malul mării scapă de restricţiile de weekend.

 

Incidenţa a scăzut sub 3,5

 

De ce? Pentru că incidenţa a scăzut la 3,37, vor fi ridicate restricţiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor (18.00) şi ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate (20.00), în baza unei declaraţii pe proprie răspundere.

Având în vedere că în municipiul Constanţa incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a scăzut sub 3,5/1000 de locuitori, Primăria Municipiului Constanţa anunţă că începând de mâine se ridică restricţiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor şi ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate, în baza unei declaraţii pe proprie răspundere.  

 

Constanţa va lua şi alte măsuri de relaxare

 

Primarul Vergil Chiţac va convoca astăzi, 23.04.2021, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi va decide ce alte măsuri de relaxare vor putea fi adoptate în municipiul Constanţa.

Municipiul Constanţa s-a încadrat în limita de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 4 şi mai mică de 7,5/1000 de locuitori, motiv pentru care au fost dispuse mai multe măsuri. Toate s-au aplicat pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 28 martie, şi s-au prelungit pentru că rata de incidenţă nu a scăzut.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Constanta,   Covid-19