Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ovidiu Bufnilă, purtător de cuvânt al Societății Ornitologice Române, s-a stins din viață: „Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el”

Ovidiu Bufnilă, purtător de cuvânt al Societății Ornitologice Române, s-a stins din viață: „Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 15 Feb 2020, 15:07
Eveniment

Ovidiu Bufnilă s-a stins din viață, anunță Societatea Ornitologică Română, unde acesta a deținut funcția de responsabil pe comunicare. 

„Ne este greu să ne găsim cuvintele și cu atât mai mult sa scriem ceva așa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toți cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriți, șocați, îndurerați și mult mai săraci începând de azi, când colegul și prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit.

Se spune că măsura oamenilor e dată de acțiunile lor și de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăți de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate și a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor.

Drum lin, Ovidiu!”, a scris Societatea Ornitologică Română, sâmbătă, pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Societatea Orintologică Română