Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ovidiu Raețchi: Casa Poporului a înghițit un spațiu uriaș, parțial abandonat, neîngrijit sau acoperit de ciment. Trebuie dărâmat zidul inutil al Parlamentului

Ovidiu Raețchi: Casa Poporului a înghițit un spațiu uriaș, parțial abandonat, neîngrijit sau acoperit de ciment. Trebuie dărâmat zidul inutil al Parlamentului

Un articol de: - 22 Sep 2015, 10:19
Foto: gazetadecluj.ro Eveniment
Deputatul PNL Ovidiu Raețchi este de părere că zidul Palatului Parlamentului trebuie dărâmat, astfel încât Parcul Izvor, Parcul Parlamentului și zona Casei Academiei să devină "marea grădină de promenadă" a Bucureștiului.

"Casa Poporului a înghițit un spațiu uriaș, parțial abandonat, neîngrijit sau acoperit de ciment. Acolo putem rezolva o mare parte din nevoia de spațiu verde a Bucureștiului. Trebuie, înainte de toate, dărâmat zidul inutil al Parlamentului. Există acolo, în jurul Palatului Parlamentului și Catedralei Mântuirii Neamului, posibilitatea de a planta mii de copaci. Acest mare parc se va continua prin grădini similare în Parcul Izvor, care este insuficient fructificat, și în aria neîngrijită din jurul Casei Academiei. Acest lucru va asigura o veritabilă axă verde în București, pentru că Parcul Carol și Parcul Tineretului se află în apropiere. Există proiecte în acest sens ale unor ONG-uri extrem de active și competente, pe care le vom promova", a explicat liberalul pentru Agerpres.

Raețchi, înscris în cursa internă a liberalilor pentru Primăria sectorului 5, anunță că va cere tuturor candidaților la Primăria Capitalei să-și asume acest proiect.