Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment „OZN” pe calea ferată! Un tren performant a ajuns să fie perceput drept o apariție de senzație pentru locuitorii din Curtici (VIDEO)

„OZN” pe calea ferată! Un tren performant a ajuns să fie perceput drept o apariție de senzație pentru locuitorii din Curtici (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 31 Iul 2016, 21:14
„OZN” pe calea ferată! Un tren performant a ajuns să fie perceput drept o apariție de senzație pentru locuitorii din Curtici (VIDEO) Eveniment

Un tren performant a ajuns să fie perceput drept o apariție de senzație pentru locuitorii din Curtici. Locomotiva, adusă de compania Alstom, care se ocupă de modernizarea căii ferate Curtici-Arad, este o prezenta de moment in Curtici, unde este supusă unor teste, transmite B1TV.

Trenul regional performant care ne încântă privirea se numeşte Coradia Polyvalent. Este o garnitură Alstom hibrid care poate merge atât pe linii electrificate, cât şi neelectrificate. Locomotiva este în probe pentru că firma care o produce se ocupă de modernizarea căii ferate Curtici-Arad.

Arădenii se uită le el ca la un OZN. N-au mai văzut astfel de lucruri de când se ştiu.

Plimbarea trenului plin Curtici poate fi o ocazie şi pentru potenţialii clienţi. Astfel, CFR Călători se poate convinge de performanţele trenului, speră reprezentanţii companiei care au produs trenul Coradia Polyvalent. Și chiar dacă îl vor vedea şi admira, trenul nu va deveni prea curând însă o prezenţă permanentă pe liniile de cale ferată, căci compania nu a mai primit bani pentru investiţii de 5 ani.

OZN” pe calea ferată!

Citeşte mai multe despre:   OZN,   locuitori