Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Două anotimpuri se întâlnesc în Târgu Jiu. Autorităţile au instalat brazii de Crăciun chiar lângă palmieri

Două anotimpuri se întâlnesc în Târgu Jiu. Autorităţile au instalat brazii de Crăciun chiar lângă palmieri

Un articol de: B1.ro - 04 Noi 2018, 14:56
Două anotimpuri se întâlnesc în Târgu Jiu. Autorităţile au instalat brazii de Crăciun chiar lângă palmieri Eveniment

Zilele acestea. oraşul Târgu Jiu este cel mai exotic din România, fiindcă palmierii stau alături de brazii de Crăciun, informează Digi24. 

Priveliştea din centrul oraşului poate fi admirată zilele acestea în faţa Prefecturii Gorj. Aici, autorităţie au montat decoraţiunile de Crăciun, dar nu au dispărut palmierii.

„Ne simţim în Hawai. Ne pregătim cu luminiţe. Eu ziceam că ar fi trebuit împodobit palmierul. Făceam un pic de economie”, spune ironic un localnic.

Dar, această îmbinare a verii cu iarna nu va dura prea mult, fiindcă autorităţile locale plănuiesc să mute palmierii.

„Palmierii ştiţi că în fiecare iarnă nu vor fi parcaţi aici, lângă brăduţii de iarnă. Vor merge în serele Primăriei Târgu Jiu. Se pare că am reuşit să aclimatizăm palmierii lângă brazi pentru sezonul de iarnă”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul orașului Târgu Jiu.

Aceasta este o a doua gafă făcută de autorităţile diin Târgu Jiu, după ce în urmă cu cu trei ani primăria a cumpărat un brad în valoare de 100 de mii de euro, care nu va mai fi folosit pentru centrul oraşului. Pomul a fost cel mai scump din ţară. 
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Târgu Jiu