Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PANICĂ LA BÂRLAD! Un șarpe a căzut pe spatele unui medic care se afla în curtea interioară a spitalului

PANICĂ LA BÂRLAD! Un șarpe a căzut pe spatele unui medic care se afla în curtea interioară a spitalului

Un articol de: - 19 Iun 2017, 21:09
PANICĂ LA BÂRLAD! Un șarpe a căzut pe spatele unui medic care se afla în curtea interioară a spitalului Eveniment

Adevărate scene de groază au avut loc, zilele acestea, în parcarea Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad, relatează Vremea.

Potrivit unor martori oculari, un șarpe a căzut dintr-un copac, pe un medic care tocmai își parcase mașina în curtea unității sanitare.

“Îmi așteptam fratele să iasă afară, când am auzit niște țipete din zona parcării. Când m-am dus să văd despre ce e vorba, un bărbat se chinuia să dea jos de pe el un șarpe care avea peste un metru lungime. Era foarte mare. Căzuse din copacul sub care cetățeanul respectiv își parcase mașina. Abia apoi am aflat că bărbatul lucrează ca medic în spitalul nostru, la Radiologie”, a declarat unul dintre martori.

Potrivit unor surse, medicul care a avut acest teribil ghinion este chiar Mohhamad Ghodsi, șeful secției de Radiologie-Imagistică Medicală a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, care are gărzi și la spitalul din Bârlad.

Alertată de către personalul medical, conducerea spitalului a dispus efectuarea de urgență a unei acțiuni de defrișare a vegetației care a crescut din sistemul de colectare a apelor pluviale.

Dragi bârlădeni, când vă mai duceți la spital, uitați-vă pe sus, indiferent că e soare sau ninsoare, pentru nu se știe cu ce lighioane vă mai pricopsiți!

Citeşte mai multe despre:   Stiri Barlad,   panica