Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Papa Francisc și-a întrerupt discursul pentru a povesti un moment emoționant, trăit la Iași: 'Bunicii visează când nepoții merg înainte și nepoții, atunci când au rădăcini' (VIDEO)

Papa Francisc și-a întrerupt discursul pentru a povesti un moment emoționant, trăit la Iași: 'Bunicii visează când nepoții merg înainte și nepoții, atunci când au rădăcini' (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 01 Iun 2019, 18:43
Papa Francisc și-a întrerupt discursul pentru a povesti un moment emoționant, trăit la Iași: 'Bunicii visează când nepoții merg înainte și nepoții, atunci când au rădăcini' (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Calin Eveniment

Papa Francisc și-a întrerupt pentru câteva secunde discursul pe care l-a rostit în fața mulțimii adunate în apropierea Palatului Culturii din Iași pentru a povesti un moment emoționant pe care l-a trăit atunci când a cunoscut o bătrână în Capitala Moldovei. 

”Era o femeie destul de bătrână, o bunică. Pe brațe îl ținea pe nepotul său de aproape două luni. Când eu am trecut, mi l-a arătat, surâdea, cu un surs de complicitate, ca și cum mi-ar fi spus «vezi, acum și eu pot să visez». În acel moment m-am emoționat, nu am avut curajul să merg și să o chem aici, în față. De aceea am povestit asta.  Bunicii visează când nepoții merg înainte și nepoții, atunci când au rădăcini”, a povestit Suveranul Pontif, în fața celor peste 140.000 de pelerini veniți să-i întâmpine la Iași. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc,   Stiri Iasi