Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Papa Francisc, primit cu mare bucurie de români: E o șansă unică pe care o avem în viață. Ne simțim binecuvântați! (VIDEO)

Papa Francisc, primit cu mare bucurie de români: E o șansă unică pe care o avem în viață. Ne simțim binecuvântați! (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 31 Mai 2019, 13:07
Papa Francisc, primit cu mare bucurie de români: E o șansă unică pe care o avem în viață. Ne simțim binecuvântați! (VIDEO) Eveniment

A fost mare bucurie în rândul oamenilor prezenți, la Palatul Cotroceni, pentru a-l întâmpina pe Papa Francisc. 

Corespondentul B1.RO, Andrei Ștefan, ne arată că oamenii, indiferent de religie, au venit să-l vadă pe Papă de aproape, se simt onorați și nu-i deranjează deloc că au străbătut, unii dintre ei, distanțe lungi pentru a asista la eveniment. 

”E o șansă unică pe care o avem în viață, de a fi așa de aproape de Sfântul Părinte. Ne simțim binecuvântați”, a susținut o cercetașă.

Video: Corespondent B1.RO, Andrei Ștefan

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Tânăra a mai spus că a venit tocmai de la Brașov, dar a meritat efortul. 

Și un domn, care a adus un copilaș să asiste la eveniment, a susținut că a venit special ca să-l vadă de aproape pe Papă, dar nu e deloc impresionat de restul fețelor bisericești. El a mai spus că-l apreciază pe Suveranul Pontif pentru că este un om puternic.

”Mi s-a părut impresionant”, a mai spus, timidă, o adolescentă.A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Video: Corespondent B1.RO, Andrei Ștefan

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc_1,   Cotroceni