Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la București: 'Este o mare plăcere să vă avem pe pământ românesc' (VIDEO)

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la București: 'Este o mare plăcere să vă avem pe pământ românesc' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 31 Mai 2019, 11:36
Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la București: 'Este o mare plăcere să vă avem pe pământ românesc' (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Calin Eveniment

Papa Francisc a ajuns la București puțin după ora 11.00 și a fost întâmpinat de președintele României, Klaus Iohannis, și de Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

”E o mare plăcere pentru noi să vă salutăm pe pământ românesc!”, i-a transmis Iohannis Suveranului Pontif.

”Suntem onorați și fericiți să vă avem aici, în țara noastră. E o binecuvântare pentru noi!”, i-a spus și Carmen Iohannis.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Vizita Sanctităţii Sale în România are o importantă semnificaţie geopolitică. Luptător convins împotriva politicilor anti-imigraţie, Papa transmite prin vizita sa un mesaj puternic guvernelor din Europa Centrală în favoarea deschiderii şi toleranţei. Într-o lume marcată de război, distrugere şi dezbinare - o lume obişnuită să respire aerul conflictelor, după cum a descris-o - Suveranul Pontif se poziţionează consecvent de partea dialogului şi a unei lumi a păcii.

Foto: Inquam Photos / George Calin

”O să merg în România ca un pelerin. O să merg alături de frații noștri din Biserica Ortodoxă și de credincioșii catolici”, a scris Papa Francisc, joi seară, pe Twitter.Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte

Foto: Inquam Photos / George Calin

Foto: Inquam Photos / George Calin

Foto: Inquam Photos / George Calin

Papa Francisc ajunge în România, pentru a transmite un mesaj de susținere a valorilor europene, dar și pentru omagierea martirilor catolici din perioada comunistă, notează Reuters. De altfel, vizita este tratată pe larg de presa internațională. (Detalii AICI)

Foto: Inquam Photos / George Calin

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc_1,   Klaus Iohannis