Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum este primit Papa Francisc în București. S-a întins covorul roșu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curățată cu un burețel (VIDEO)

Cum este primit Papa Francisc în București. S-a întins covorul roșu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curățată cu un burețel (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 31 Mai 2019, 11:14
Cum este primit Papa Francisc în București. S-a întins covorul roșu pentru Suveranul Pontif! Mocheta a fost curățată cu un burețel (VIDEO) Foto: B1.ro / Andrei Ștefan Eveniment

UPDATE: Avionul în care se află Papa Francisc a aterizat la București, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la ora 11.10.

Papa Francisc este așteptat să ajungă în București după ora 11.00. Pregătiri pentru venirea sa au loc până în ultimul moment. Corespondentul B1.RO, Andrei Ștefan, a surprins momentul în care responsabili cu aceste pregătiri chiar curățau cu un burețel covorul roșu pe care va păși Suveranul Pontif.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video: Corespondentul B1.RO, Andrei Ștefan

Vizita Sanctităţii Sale în România are o importantă semnificaţie geopolitică. Luptător convins împotriva politicilor anti-imigraţie, Papa transmite prin vizita sa un mesaj puternic guvernelor din Europa Centrală în favoarea deschiderii şi toleranţei. Într-o lume marcată de război, distrugere şi dezbinare - o lume obişnuită să respire aerul conflictelor, după cum a descris-o - Suveranul Pontif se poziţionează consecvent de partea dialogului şi a unei lumi a păcii.

”O să merg în România ca un pelerin. O să merg alături de frații noștri din Biserica Ortodoxă și de credincioșii catolici”, a scris Papa Francisc, joi seară, pe Twitter.

Papa Francisc va vizita Bucureştiul şi mai multe orașe din România cu celebrul Papamobil. Uzina Dacia a creat special un autoturism. (Detalii AICI)

Membrii echipei Serviciului de Protecţie şi Pază, desemnaţi să asigure protecţia Papei pe toată durata vizitei în România, au fost selectaţi dintre ofiţerii cu experienţă.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Papa Francisc ajunge în România, pentru a transmite un mesaj de susținere a valorilor europene, dar și pentru omagierea martirilor catolici din perioada comunistă, notează Reuters. De altfel, vizita este tratată pe larg de presa internațională. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc_1