Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PARADISUL lui Dragnea, unde se "pupă" cele mai frumoase ȘTIUCI, concesionat de Tel Drum unei firme controlate de fiul șefului PSD

PARADISUL lui Dragnea, unde se "pupă" cele mai frumoase ȘTIUCI, concesionat de Tel Drum unei firme controlate de fiul șefului PSD

Un articol de: - 13 Iun 2017, 11:52
PARADISUL lui Dragnea, unde se "pupă" cele mai frumoase ȘTIUCI, concesionat de Tel Drum unei firme controlate de fiul șefului PSD Eveniment

Locul unde se “pupă” cele mai frumoase știuci din Dunăre se află la 130 de kilometri de București și vreo 30 de casa lui Liviu Dragnea din Alexandria, în comuna Seaca.

Un adevărat colţ de rai, închiriat de Tel Drum de la CJ Teleorman în 2014 și concesionat mai departe, după  numai trei luni, către o terță firmă, despre care hotnews scrie că este controlată de fiul șefului PSD, Ștefan Valentin Dragnea.

Firma a renunțat la concesiune între timp la a controla lacul Belina și Brațul Pavel, mai exact în februarie 2017, cam pe când începeau protestele, micul paradis întorcându-se la Tel Drum.

În rezumat, Guvernul Ponta, cu semnatura lui Dragnea, trece în noiembrie 2013 lacul Belina de la Apele Romane la CJ Teleorman, de aici lacul ajunge în închiriere la Tel Drum , firma foștilor colegi ai lui Dragnea, iar după doar trei luni lacul este concesionat firmei Trident 51 SRL, care la rândul ei intră mai târziu în proprietatea lui Valentin Ștefan Dragnea, fiul șefului PSD.

La acest moment, Trident SRL este controlată în proporție de 90% de Valentin Dragnea, iar restul de 10% de Ilie Liviu Dragne, personaj pe care îl găsim și în afacerea cu porci de la Salcia în rol de intermediar între Tel Drum și fiul lui Dragnea, mai scrie sursa citată.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, domeniul de activitate al firmei este “Comerţ cu amănuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor, în magazine specializate”.    

Firma a avut o cifră de afaceri între 15.000 și 80.000 de lei în ultimii ani, fiind practic dedicată exclusiv administrării Insulei Belina unde se află domeniul de pescuit preferat al liderului PSD, Liviu Dragnea.

Unde pescuiește Liviu Dragnea: Legăture suspecte dintre Teldrum și locul în care și-a făcut șeful PSD poze cu Grindeanu la prins de știuci

Aşa arată, în ansamblu, locul in care Liviu Dragnea a făcut pozele cu premierul Sorin Grindeanu, când pescuiau la ştiucă. Micul paradis de la Dunare este deținut de Tel Drum, iar modul în care compania a obţinut in concesiune aproximativ 70 de hectare de luciu de apa, pentru o chirie de numai 7000 de lei pe luna, este unul suspect. Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   Stiri Alexandria,   Liviu Dragnea,   Tel Drum,   pescuit