Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Paraschiva Silaghi, audiată la ÎCCJ în dosarul în care cere daune morale de la Dan Voiculescu

Paraschiva Silaghi, audiată la ÎCCJ în dosarul în care cere daune morale de la Dan Voiculescu

Un articol de: B1 TV - 27 Sep 2013, 10:23
Paraschiva Silaghi, audiată la ÎCCJ în dosarul în care cere daune morale de la Dan Voiculescu Foto: B1 TV Eveniment

Proces după proces pentru Dan Voiculescu. Acum, liderul PC se judecă cu cei din familie. Verişoara acestuia, Paraschiva Silaghi, cere magistraţilor să fie scutită de taxa de timbru pe care ar trebui să o plătească în dosarul în care cere daune morale lui Voiculescu pentru că a turnat-o la Securitate. 

Soții Silaghi ar trebui să plătească o taxă de timbru de aproximativ un milion de euro, având în vedere că la Tribunalul București îi cer daune morale de 21 de milioane de euro.

Instanța a decis în primă fază că nu pot fi scutiți de această taxă, soții Silaghi au făcut recurs și au anunțat că sunt convinși să meargă până la Curtea Constituțională.

”La Înalta Curte de Casație și Justiție se judecă recursul nostru, deoarece nu s-a făcut echidistanță și nu am primit scutire de taxă. Avem un proces pe daune morale, iar Curtea Constituțională a emis o lege în care se spune că daunele morale vor fi în tot scutite de taxă, iar în procesul pe care Dan Voiculescu îl are împotriva noastră, dânsul este scutit de taxă”, a spus verișoara omului de afaceri.

Paraschiva Silaghi a explicat şi de ce l-a dat în judecată pe Dan Voiculescu pentru daune morale.

”Nu am crezut să aibă un așa curaj, să-mi ceară mie, victima cum ar veni, daune morale. Și a durat 6-7 luni până am stat și m-am gândit pentru care motiv face treaba asta. Ne-am făcut socoteala la toate daunele pe care ni le-a făcut în Germania, în toată lumea, prin aparițiile dânsului și amenințările dânsului, și am cerut astfel suma respectivă”, a mai adăugat Paraschiva Silaghi.

Paraschiva Silaghi, audiata la ICCJ
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Dan Voiculescu