Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Parfumul concertelor Operei Naționale București s-a simțit din nou în Capitală: 'Suntem mândri că putem ajuta cultura română manifestată în toate formele ei' (VIDEO)

Parfumul concertelor Operei Naționale București s-a simțit din nou în Capitală: 'Suntem mândri că putem ajuta cultura română manifestată în toate formele ei' (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 23 Aug 2020, 23:40
Parfumul concertelor Operei Naționale București s-a simțit din nou în Capitală: 'Suntem mândri că putem ajuta cultura română manifestată în toate formele ei' (VIDEO) Eveniment

Parfumul concertelor Operei Naționale București s-a simțit din nou, weekend-ul acesta, într-o atmosferă caldă de vară. Printre stele și miros de flori, ariile și-au spus povestea, iar duetele muzicale au topit sigiliul absenței activității artistice din această primăvară. Cei prezenți au fost purtați într-o călătorie muzicală prin cele mai cunoscute compoziții și partituri scrise cu dor, freamăt și pasiune.

„Acestea sunt ingredientele care sperăm că vor aduce din nou în sufletele publicului frumosul univers al artei clasice”, declară Ștefan Ignat, Manager – Director General al Operei Naționale București.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Opera Națională București, instituție publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” au avut din nou onoarea și bucuria de a fi alături de publicul drag printr-o serie de concerte în aer liber intitulate „Seri de Operă Estivale”.

La eveniment a fost prezent și primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

“Este prima dată când colaborăm pe acest proiect și sunt foarte mândru că a ieșit atât de bine, și se întinde pe o perioadă de aproximativ 3 luni”, a precizat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

“Am sprijinit întotdeauana Opera Natională când a avut proiecte grandioase, așa cum este și acesta. Suntem mândri că putem ajuta cultura română manifestată în toate formele ei”, a adăugat edilul.

Primăria Sectorului 5 a mai sprijinit Opera Naţională Bucureşti şi în alte mari proiecte. Precum Gala Luciano Pavaroti din 2017. Sau în realizarea spectacolului Don Giovani, în regia lui Andrei Serban.Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

Iubitorii de muzică clasică sunt așteptați la concerte extraordinare până pe 11 octombrie, tot la Opera Națională București.

Citeşte mai multe despre:   Opera Nationala Bucuresti,   Daniel Florea,   Primaria Sectorului 5