Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Pariurix recomandă UNIBET – “cea mai bună agenție de pariuri online din România”

Pariurix recomandă UNIBET – “cea mai bună agenție de pariuri online din România”

Un articol de: - 29 Sep 2015, 15:21
Pariurix recomandă UNIBET – “cea mai bună agenție de pariuri online din România” Eveniment

(P.) Pariurix.com, cea mai activă comunitate online de pariori din România, a încheiat recent un parteneriat exclusiv cu Unibet, care a câștigat anul acesta premiul “Cea mai bună agenție de pariuri online din România” din partea International Gaming Awards (IGA). În urma deal-ului încheiat de Marius Cădar, reprezentantul Pariurix.com, pariorii pot beneficia de un pariu 100% gratuit.

CUM BENEFICIEZI DE UN PARIU 100% GRATUIT

Pariorii care deschid un cont de pe link-ul special vor beneficia de un pariu GRATUIT 100%, în loc de 50%. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont de pe link-ul special, să plasezi primul pariu și dacă l-ai pierdut, primești toți banii înapoi, nu doar jumătate. Această gratuitate este valabilă pentru suma maximă de 150 RON.

Pentru a beneficia de acest pariu gratuit 100%, trebuie să aveți un cont deschis de pe link-ul accesibil din articolul următor: „Bonus dublu la agenția de pariuri Unibet doar prin pariurix.com“.

Salvați acest link pentru a-l distribui mai departe în grupurile de pariori pe rețelele sociale sau prietenilor care doresc să parieze online.

DE CE ESTE UNIBET CEA MAI BUNA ALEGERE PENTRU PARIORI

Unibet este singurul site de profil recomandat de Pariurix.com pentru că are o ofertă bogată pentru toate sporturile și competițiile importante, precum și suport și interfață în limba română. Pe lângă premiul “Cea mai bună agenție de pariuri online din România” din partea International Gaming Awards (IGA) câștigat în 2015, Unibet este totodată și deținătoarea celei mai bune platforme de pariuri LIVE, conform standardelor IGA 2015. Datorită site-ului modern și ușor de folosit, chiar și de către începători, experiența utilizatorilor este mult îmbunătățită datorită celor 4 aplicații pentru dispozitive mobile, astfel încât se poate paria ușor folosind tableta sau telefonul mobil. La toate acestea, se adaugă oferta foarte bună pentru meciurile din Liga 1 România și serviciile suplimentare de top - jocuri de cazino, cazino cu dealeri live, poker, bingo, jocuri.

PARIURI ONLINE LEGALE, DOAR LA AGENȚIILE LICENȚIATE

Recent, agenția de pariuri sportive online UNIBET a anunțat în mod oficial că a aplicat pentru licență în România. Legea nr. 124/2015 aprobă O.U.G. nr. 92/2014, modificând prevederile referitoare la O.U.G. nr. 77/2009, condiții în care din data de 10 septembrie vom putea paria online LEGAL doar la agențiile licențiate în România. Până în prezent numărul agențiilor ce au aplicat pentru licență fiind infim, pasionații sunt mulțumiți că în sfârșit vor putea paria la una dintre cele mai bune agenții de pariuri din lume.

Citeşte mai multe despre:   pariuri sportive,   meci de fotbal live