Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Patriarhul Daniel condamnă ”abuzul de putere și de profit material fără limite”, într-un mesaj adresat românilor

Patriarhul Daniel condamnă ”abuzul de putere și de profit material fără limite”, într-un mesaj adresat românilor

Un articol de: - 03 Feb 2017, 11:16
Foto:Digi24 Eveniment

În astfel de momente avem nevoie tot mai mult de oameni care pot preveni și aplana conflictele din societate, a susținut Patriarhul Daniel, într-un mesaj transmis în contextul tensiunilor create de adoptarea ordonanței de către Guvernul Grindeanu.

Patriarhul a mai susținut că violența există pentru că oamenii nu mai adună în sufletele lor pacea care vine de la Dumnezeu, și astfel nimic nu mai domolește patimile precum ”abuzul de putere și de profit material fără limite”.

În finalul mesajului, acesta a îndemnat la rugăciune.

”Îndemn la rugăciune

"În contextul lumii de astăzi, frământată de neînțelegeri și războaie, avem nevoie mai mult ca oricând de făcători de #pace, adică de toți aceia care pot preveni sau aplana conflictele între oameni, în societate sau între popoare. Adesea există violență și tulburare și pentru că oamenii nu mai adună în sufletul lor pacea care vine de la #Dumnezeu și care pacifică patimile egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite. Să ne rugăm mai intens lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor sfinților care au fost făcători de pace să aducă pace, ocrotire și #armonie în familie, în societate și, mai ales, între popoare în lumea de astăzi" #PatriarhulDaniel.”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a agenției de știri Basilica.

Citeşte mai multe despre:   Patriarhul Daniel,   profit,   pace,   violente
 
Loading...