Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Patriarhul Daniel își sărbătorește ziua onomastică / Sute de credincioși, prezenți la Liturghie. La Catedrala patriarhală e și fostul principe Nicolae (VIDEO, FOTO)

Patriarhul Daniel își sărbătorește ziua onomastică / Sute de credincioși, prezenți la Liturghie. La Catedrala patriarhală e și fostul principe Nicolae (VIDEO, FOTO)

Un articol de: Gabriela Del-Pupo Elena Anghelina - 17 Dec 2019, 10:51
Patriarhul Daniel își sărbătorește ziua onomastică / Sute de credincioși, prezenți la Liturghie. La Catedrala patriarhală e și fostul principe Nicolae (VIDEO, FOTO) Eveniment

EXCLUSIV ONLINE // Patriarhul Daniel își sărbătorește marți ziua onomastică. În zi de prăznuire a Sfântului Proroc Daniel, Preafericitul are un program special.

De dimineață, acesta săvârșește Liturghia, împreună cu un sobor de ierarhi, preoți și diaconi, în Catedrala patriarhală. Sute de credincioși sunt prezenți. Printre invitații speciali se numără și fostul principe Nicolae.

Foto: Gabriela Del-Pupo

Liturghia e urmată de „slujba de Te-Deum în semn de recunoştinţă adusă lui Dumnezeu pentru ocrotirea şi ajutorul dăruite Patriarhului României în slujirea Bisericii Ortodoxe Române”, arată programul oficial.

La ora prânzului este programat, în sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei, un moment festiv în timpul căruia vor fi prezentate mesajele de felicitare

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Sărbătoarea oficială a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este în ziua de 30 septembrie a fiecărui an, data întronizării sa în demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (30 septembrie 2007).Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Foto: Gabriela Del-Pupo

Foto: Gabriela Del-Pupo

Foto: Gabriela Del-Pupo

Foto: Gabriela Del-Pupo

Foto: Gabriela Del-Pupo


 

Citeşte mai multe despre:   Patriarhul Daniel