Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Preafericitul Daniel semnează prefaţa traducerii în română a unei cărți scrisă de Patriahului rus Kirill. Lucrarea s-a lansat la Baia Mare, unde ambasadorul Kuzmin semna parteneriate cu primarul Cherecheş (FOTO)

Preafericitul Daniel semnează prefaţa traducerii în română a unei cărți scrisă de Patriahului rus Kirill. Lucrarea s-a lansat la Baia Mare, unde ambasadorul Kuzmin semna parteneriate cu primarul Cherecheş (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 04 Mar 2019, 12:22
Foto: basilica.ro Eveniment

La Baia Mare, s-a lansat, luni la ora 12, volumul ”Cugetări pentru fiecare zi din an” a Patriarhului Rusiei, Kiril. Această carte, apărută la  Editura ”Proema” din Baia Mare conţine o prefaţă semnată chiar de către Patriarhul Daniel.

”Lucrarea «Cugetări pentru fiecare zi din an», alcătuită din fragmente de predici, articole științifice, rapoarte, discursuri, cărți și interviuri ale Preafericitului Părinte Patriarh Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii, acoperă peste 35 de ani de activitate pastorală și de creație teologică”, scrie liderul Bisericii Ortodoxe Române.

De remarcat că această carte a Patriarhului Kirill, cunoscut pentru apropierea de Kremlin şi participarea în promovarea mesajelor lui Vladimir Putin, este lansată fix la Baia Mare, unde la mijlocul lui februarie ambasadorul rus Valery Kuzmin era primit cu "mare deschidere" de primarul Cătălin Cherecheş. 

Atunci, cei doi subliniau că întâlnirea a avut ca scop deschiderea de parteneriate în zona educației și a culturii, dar declaraţiile susţine de cei doi i-au oferit demnitarului rus șansa de a critica Uniunea Europeană pentru sancțiunile impuse Moscovei după anexarea ilegală a Crimeei și agresiunea din Estul Ucrainei. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   Patriarhul Daniel,   Baia Mare,   Rusia
 
 
 
Loading...