Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Patriarhul Daniel: Transmitem părinteşti condoleanţe Familiei Regale a României și tuturor celor care au cunoscut-o și prețuit-o pe Majestatea Sa Regina Ana

Patriarhul Daniel: Transmitem părinteşti condoleanţe Familiei Regale a României și tuturor celor care au cunoscut-o și prețuit-o pe Majestatea Sa Regina Ana

Un articol de: - 01 Aug 2016, 20:56
Patriarhul Daniel: Transmitem părinteşti condoleanţe Familiei Regale a României și tuturor celor care au cunoscut-o și prețuit-o pe Majestatea Sa Regina Ana Foto: suceavanews.ro Eveniment

Patriarhul Daniel a transmis luni un mesaj de condoleanțe Familiei Regale a României, după decesul Reginei Ana, care, precizează șeful Bisericii Ortodoxe Române, ”va rămâne în conştiinţa poporului drept un model de curaj, nobleţe şi modestie”, informează basilica.ro.

”Am aflat cu întristare despre trecerea din această viaţă a Majestăţii Sale Regina Ana a României, la venerabila vârstă de 92 de ani, în spitalul din Morges (Elveția).

Discretă și distinsă, Majestatea Sa Regina Ana a României va rămâne în conştiinţa poporului român drept un model de curaj, nobleţe şi modestie,  susținătoare permanentă a demersurilor Majestății Sale Regelui Mihai I al României în slujirea neamului românesc, atât în anii grei ai exilului, cât și la revenirea în țară.

În aceste momente de întristare, în numele Sfântului Sinod, al clerului şi credincioşilor Bisericii Ortodoxe Române, transmitem părinteşti condoleanţe Familiei Regale a României și tuturor celor care au cunoscut-o și prețuit-o pe Majestatea Sa Regina Ana.

Ne rugăm lui Dumnezeu să odihnească sufletul Majestății Sale Regina Ana a României în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.

Veșnica ei pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântare pentru membrii îndureraţi ai Familiei Regale şi pentru toţi cei îndoliaţi,

DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române”, este mesajul Patriarhului Daniel.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Mesaje de condoleanțe au transmis luni și președintele Klaus Iohannis (Detalii AICI) și premierul Dacian Cioloș (Detalii AICI).

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, în Elveția. (Detalii AICI)

Majestatea Sa avea 92 de ani.

Avocatul Casei Regale a României, Adrian Vasiliu, a anunțat că Regina Ana va fi înmormântată la Curtea de Argeş, cel mai probabil pe data de 13 august. (Detalii AICI)

 

Citeşte mai multe despre:   Patriarhul Daniel,   regina ana,   a murit,   mesaj