Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Un articol de: George Lupu - 28 Ian 2021, 16:53
Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a vaccinat împotriva coronavirusului Eveniment

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu s-a vaccinat împotriva coronavirusului la un spital din Istanbul, anunță Ekathimerini.

Bartolomeu le-a mulțumit medicilor și asistentelor medicale pentru eforturile lor și sacrificiul din timpul pandemiei pentru a-i ajuta pe pacienții infectați cu coronavirusul.

De asemenea acesta și-a exprimat speranța că răspândirea pandemiei în jurul lumii va fi oprită prin vaccinarea cât mai multor persoane.

 

Despre vaccinarea patriarhului Daniel

 

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a declarat într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat, că dacă se va decide ca Patriarhul Daniel să se vaccineze anti-COVID-19, acest lucru va fi anunțat în mod public. La fel ca oricare altă persoană, șeful Bisericii Ortodoxe Române se va consulta înainte cu medicul de familie, a precizat Vasile Bănescu.

Precizările purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române în legătură cu posibila vaccinare anti-COVID-19 a Patriarhului Daniel

Întrebat dacă se va vaccina Patriarhul Daniel și dacă da, atunci când se va ajunge la o astfel de decizie, ea va fi cumunicată public, Vasile Bănescu a răspuns: ”În mod cert, dacă se va ajunge la posibilitatea acesta, de a primi vaccinul, lucrul acesta va fi făcut public. Ca oricare dintre noi, părintele Patriarh trebuie să se consulte cu medicul de familie. Acest vaccin abia a apărut, e foarte important (să se consulte cu medicul de familie –n.r.), pentru că profilul medical al fiecăruia trebuie să fie unul permisiv la vaccin”.

În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el

Citeşte mai multe despre:   Patriarhul Bartolomeu