Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Patronul Realitatea TV, Maricel Păcuraru, în timpul unei ședințe: "Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!" (VIDEO)

Patronul Realitatea TV, Maricel Păcuraru, în timpul unei ședințe: "Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!" (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 01 Sep 2020, 09:21
Patronul Realitatea TV, Maricel Păcuraru, în timpul unei ședințe: "Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!" (VIDEO) Eveniment

Patronul Realitatea TV, Maricel Păcuraru, a fost suprins într-o ședință în timp de afirma că ”cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business”. Imaginile au fost publicate de jurnaliștii de la Libertatea.

Totul s-a întâmplat în timpul unei ședințe cu scântei a Adunării Generale a Acționarilor (AGA) Romprest, de la finalul lunii iulie. Asta în contextul în care, potrivit sursei citate, Păcuraru încearcă să preia frâiele Romprest S.A, una dintre cele mai mari companii din România care se ocupă de curățenia urbană. Firma a fost deținută de omul de afaceri Florian Walter, iar după moartea acestuia, fiul lui l-a împuternicit pe Păcuraru să îl reprezinte în companie. Însă directorii din zona executivă a companiei susțin că ei au majoritatea în AGA.  Iar în ședința din 27 iulie, Maricel Păcuraru ar fi încercat să-și numească ginerele, pe Beniamin Cioantă-Păcuraru, în fruntea Consiliului de Administrație al companiei.

În acest context a apărut schimbul dur de replici între patronul Realitatea și avocatul omului de afaceri Andrei Dracea, acționar al companiei.

Iată, mai jos, discuția publicată de Libertatea:

Păcuraru: Băi, ciobane! Nu mi-e rușine nici c-am fost cioban, nici că am fost țăran, nu mi-e rușine, mă! Muncesc! Mă, nu te-am furat, nici nu te-am șantajat!  (…)

– Domnul Maricel, sunteți prea jos!
– Ia vezi, barosane! Ce-a făcut Maricel Păcuraru? A fost șmecher, mă! A fost condamnat că a spălat niște bani!

– Și asta e șmecherie?

 – Bă, banii mei, fac ce vreau! N-am fost ca Dracea, mă, să iau contracte… să dau contracte mari…

– Spălarea de bani înseamnă ce? Cea mai gravă faptă, infracțiune financiară, economică. Dumneavoastră ați făcut-o. Domnul Maricel, sunteți prea jos!

– Uaaa! Câtă treabă ai, câți bani ai de luat! Băi, te invidiez! Dar știi până când? Până pierzi procesul. Mă, tu confunzi, Maricel Păcuraru nu e scriitor, e cioban…Cel mai bun drob de miel. Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta bunicii sale. Ce SECRET ascunde

– E un infractor! ”Maricel Păcuraru e șmecher”

– Și care e problema, mă? Te oftici? Că te-nvăț? Băi, respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business! Cu infractorii ăștia, mă, plătesc avocați ca tine să vină să ne apere! Păi, dacă noi, infractorii, nu eram…!

Maricel Păcuraru a fost condamnat, în 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţii Poştei Române, în care a fost calculat un prejudiciu de aproximativ 18 milioane de lei.  

Păcuraru a fost pus în libertate în 2017 de o instanţă din Brăila, după ce a efectuat 815 zile din pedeapsa totală de 1.460 de zile. O decizie rămasă definitivă prin necontestare chiar de către DNA, procurorii susținând că nu au fost anunţaţi de procesul intentat de Păcuraru, de eliberare condiţionată, iar procurorul de la Parchetul Judecătoriei Brăila, care a intrat în proces, nu avea competenţa să participe la judecarea cauzei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Maricel Pacuraru,   Realitatea