Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Patru femei, surprinse în timp ce furau pavajul de pe o stradă din Chișinău (VIDEO)

Patru femei, surprinse în timp ce furau pavajul de pe o stradă din Chișinău (VIDEO)

Un articol de: Roxana Mirea - 07 Aug 2020, 18:23
Patru femei, surprinse în timp ce furau pavajul de pe o stradă din Chișinău (VIDEO) sursa Foto: captură de ecran/Facebook Eveniment

Elemente de pavaj au fost furate de către patru femei de pe un șantier de renovare din Chișinău, capitala Moldovei. Publicarea imaginilor video care surprind furtul a venit la cererea primarului general, Ion Ceban. În respectivele imagini se poate observa cum persoanele cu pricina încarcă pavajul într-o mașină marca Audi. Totodată, Ion Ceban solicită implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor vinovate.

 

Patru femei, surprinse în timp ce furau pavajul

 

Patru femei au fost surprinse în timp ce furau elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarului din str. Kiev, din Chișinău. Primarul general, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcție de la șantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură din capitala Moldovei.

De asemenea, acesta a solicitat să fie făcute publice imaginile video și pozele, unde sunt depistați unii cetățeni, care au comis furturi de pe domeniul public.

Acest subiect a fost abordat în cursul zilei de vineri, 7 august, în cadrul ședinței operative cu participarea pretorilor de sector.

„Astfel, un grup de persoane au sustras elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarul din str. Kiev. În cel de-al doilea caz, au fost furate băncile recent instalate în scuarul din str. Ion Pelivan, aflat în proces de renovare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Chișinău.

Totodată, primarul general a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

Patru femei, surprinse în timp ce furau pavajulȘOC ÎN SHOWBIZ! JADOR a FURAT un ceas de 8.000 de euro dintr-un magazin. CE A URMAT, te va lăsa fără cuvinte

Primarul general a solicitat sacționarea persoanelor care comit furturi de pe domeniul public

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcție de la șantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură din capitală. De asemenea, edilul a solicitat să fie făcute publice imaginile video și pozele, unde sunt depistați unii cetățeni, care au comis furturi de pe domeniul public. Subiectul a fost abordat vineri, în cadrul ședinței operative cu participarea pretorilor de sector. Astfel, un grup de persoane au sustras elemente de pavaj de pe șantierul de renovare a scuarul din str. Kiev. În cel de-al doilea caz, au fost furate băncile recent instalate în scuarul din str. Ion Pelivan, aflat în proces de renovare. Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. Totodată, primarul general a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

Publicată de Primăria Municipiului Chișinău pe Vineri, 7 august 2020
Citeşte mai multe despre:   Chisinau