Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Paul Stănescu visează CAI VERZI PE PEREŢI: Vicepremierul vrea o COLOANĂ a INFINITULUI la Casa Poporului!

Paul Stănescu visează CAI VERZI PE PEREŢI: Vicepremierul vrea o COLOANĂ a INFINITULUI la Casa Poporului!

Un articol de: B1.ro - 27 Sep 2018, 22:13
Paul Stănescu visează CAI VERZI PE PEREŢI: Vicepremierul vrea o COLOANĂ a INFINITULUI la Casa Poporului! Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Paul Stănescu îşi doreşte realizarea unui coloane a infinitului în Bucureşti!
Vicepremierul a vizitat, joi, la Slatina, o expoziţie cu sculpturi reconstituite după operele lui Constantin Brâncuşi, iar sculptorul Rodion Ghorghiţă i-a prezentat un material privind realizarea în Bucureşti a unei coloane a infinitului, conform unui proiect al marelui artist.

Stănescu a afirmat că va discuta cu primarul general al Capitalei şi s-a arătat convins că un astfel de obiectiv poate fi realizat.

"Mi se pare chiar o idee minunată ca la Casa Poporului să avem o coloană a infinitului, cred că ar trebui să dispară gardurile, ar trebui să dispară multe lucruri de acolo", a spus vicepremierul, conform Agerpres.

Potrivit artistului plastic Rodion Gheorghiţă, care a realizat reconstituirile după operele lui Brâncuşi, proiectul unei coloane a infinitului în Bucureşti prevedere realizarea unei coloane din inox, cu înălţimea de 52 de metri.