Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Bobby Păunescu: Românii şi-au afirmat demnitatea! Românii merită respect!

Bobby Păunescu: Românii şi-au afirmat demnitatea! Românii merită respect!

Un articol de: Redacția B1.ro - 27 Mai 2019, 23:08
Eveniment

După umilința la care a fost supusă diaspora la votul din 26 mai pentru europarlamentare și referendum, Asociaţia România Mândră Între Stele, prin vocea președintelui Bobby Păunescu, adresează o solicitare decidenţilor de la nivelul Guvernului României să realizeze în regim de urgenţă toate diligenţele necesare pentru ca situaţia de ieri (similară cu cea de la alegerile prezidenţiale din 2014) să nu se mai repete, cu atât mai mult cu cât, la sfârşitul acestui an urmează ca românii să fie din nou chemaţi la urne pentru a-şi alege Preşedintele. 

"Ceea ce s-a întâmplat duminică cu votanţii din Diaspora a fost total neaşteptat, mai ales după 2014. În acest moment a devenit evident că, pentru guvernanţii noştri, cetăţenii contează cel mai puţin. Pare că în ultimii ani au uitat că rolul lor este acela de a lucra pentru noi, toţi românii, fie că suntem în ţară sau am ales să lucrăm sau să locuim în alte părţi ale lumii. Le cerem să revină către popor şi să ne trateze cu respect! Eu si colegii mei îi chemăm pe români, duminică, 2 iunie, în Piaţa Universităţii, de la ora 18.30, să ne reafirmăm demnitatea, aşa cum am făcut-o şi la urne, şi să le arătăm că nu mai putem fi ignoraţi. Sigur că demersului nostru i se pot alătura oricare alte asociaţii, organizaţii etc. Şi pentru că este o temă atât de importantă, noi, la ARMIS, am făcut o solicitare şi către doamna primar Gabriela Firea pentru a ne permite să manifestăm paşnic, cu respect pentru lege", a afirmat Bobby Păunescu, preşedinte ARMIS.

Reamintim că românii din numeroase orașe europene au stat cu orele la coadă pentru a putea vota, iar unii dintre ei nici nu au putut să mai ajungă să își exercite dreptul pentru că secțiile au fost închise în fața lor. Situația este una similară cea din 2014 de la alegerile prezidențiale.

Citeşte mai multe despre:   Bobby Paunescu