Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PDL așteaptă convocarea pentru sesiunea extraordinară a USL pentru a discuta despre legea referendumului

PDL așteaptă convocarea pentru sesiunea extraordinară a USL pentru a discuta despre legea referendumului

Un articol de: - 14 Iul 2012, 10:54
PDL așteaptă convocarea pentru sesiunea extraordinară a USL pentru a discuta despre legea referendumului Foto: evz.ro Eveniment

PDL așteaptă convocarea pentru sesiunea extraordinară convocată de USL, pentru a discuta despre legea referendumului.

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al democrat liberalilor, a mai spus că socialiştii vor acum referendum de două zile după ce tot ei au stabilit ca dată a scrutinului 29 iulie.

Socialistii se îndreaptă spre un referendum de două zile. E parte evidentă a planului pentru o lovitură de stat, ei au stabilit 29 iulie, acum tot ei se gândesc la două zile. Tot mai mulți români înțeleg miza, să apare tare democrația. Și atunci socialiștii s-au gândit, referendum pe două zile. Între două zile, o noapte, o noapte în care socialiștii sunt gata să facă tot ce trebuie, o mare hoție cu care să sugrume statul”, a spus Voinescu.

Așteptăm convocarea. Vom vedea în Biroul Permanent care este ordinea de zi. Sesiuni extraordinare numai cu ordine de zi la început stabilită. Vom vedea ce înțeleg domniile lor prin revederea regulilor referndumului și ca să le folosesc expresia, punerea în acord a legii referendumului cu deciziile CC. Vom vedea. Ne putem aștepta la orice de la acești oameni după ce au făcut în Parlament”, a mai spus Voinescu.

Citeşte mai multe despre:   PDL,   referendum,   USL