Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Pe cât pariem ca proiectul lui Moise Guran nu trece sticla în online?". Vlad Tăușance, omul care l-a ajutat pe Iohannis să atingă un milion de LIKE-uri: Omul înțelege digital cum pricep eu macroeconomie

"Pe cât pariem ca proiectul lui Moise Guran nu trece sticla în online?". Vlad Tăușance, omul care l-a ajutat pe Iohannis să atingă un milion de LIKE-uri: Omul înțelege digital cum pricep eu macroeconomie

Un articol de: - 22 Iun 2016, 16:43
"Pe cât pariem ca proiectul lui Moise Guran nu trece sticla în online?". Vlad Tăușance, omul care l-a ajutat pe Iohannis să atingă un milion de LIKE-uri: Omul înțelege digital cum pricep eu macroeconomie Eveniment

Decizia lui Moise Guran de a renunța la emisiunea “Biziday” de la Digi24 naște speculații în mediul online. Jurnalistul a anunțat că va mai fi prezent în studiourile tv doar ca invitat, urmând să se axeze pe un proiect nou prin care "informaţiile să ajungă în timp real" prin telefonul mobil la target (la oamenii direct interesaţi de exact acele informaţii).

Totodată, Moise Guran a spus că intenţionează să conceapă şi să publice online programe de guvernare disponibile oricui doreşte să le implementeze.

Vlad Tăușance, specialist în social media și unul dintre oamenii care l-au ajutat pe Klaus Iohannis să devină primul politician european care a atins 1 milion de LIKE-uri pe Facebook, precize un mare eșec pentru Moise Guran.KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

“Pe cât pariem ca proiectul lui Moise Guran nu trece sticla în online? Omul înțelege digital cum pricep eu macroeconomie. Să nu uităm că s-a încăpățânat să nu-și optimizeze site-ul pentru mobile. Acum vrea aplicație? Ce se crede, Angry Birds?”, a scris Tăușance pe Facebook.

Declarațiile lui Moise Guran au alimentat zvornurile conform cărora acesta își pregătește o carieră politică.

"Ţara noastră e pe o cale greşită şi nu o putem schimba vorbind la televizor (...) Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ceea ce am predicat la televizor de ani de zile. În momentul în care se schimbă societatea în jurul tău nu poţi să trăieşti în turnul tău de sticlă (...) Generaţiile care ar putea să schimbe ceva în această ţară se uită din ce în ce mai rar la televizor.

Vreau să mă implic din punct de vedere civic chiar mai mult decât am făcut până acum. Mă gândesc ca în vară asta să scriu nişte prograne de guvernare pe care să le public pe site şi să poată să le ia cine vrea", a mai spus jurnalistul.

Totodată, acestaa mai specificat că va merge după o nouă generație, "să-i spunem generaţia bizi, generaţia care a abandonat deja televizorul sau o va face în anii următori.

Acestei generații “îi va veni rândul să reuşească cu România în ceea ce alte generaţii poate au dat greş”, a conchis Guran.

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Moise Guran,   Facebook,   aplicatie,   jurnalist,   Klaus Iohannis