GATA! Ministrul Muncii a făcut un anunţ IMPORTANT pentru toţi pensionarii din România! E OFICIAL!

GATA! Ministrul Muncii a făcut un anunţ IMPORTANT pentru toţi pensionarii din România! E OFICIAL!
Sursa: Pixabay

Toți românii trebuie să știe acest lucru!

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit despre deciziile de recalculare a pensiilor și primirea diferențelor care se vor face în intervalul 11-15 aprilie 2019.

INCENDIAR! LAURETTE A RENUNȚAT COMPLET la HAINE! SEXY MULATRA I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI! TREBUIE SĂ VEZI ASTA (GALERIE FOTO)
Despre primirea diferențelor din 2018 care vor fi achitate pe card, ministrul Muncii a spus: „Diferențele din 2018 până în prezent sunt achitate prin factori poștali și pentru acele persoane care primesc banii pe card, 11-15 aprilie acele persoane care au primit deciziile trebuie să contacteze factorul poștal să primească banii, noul cuantum pe pensii mărite”, a clarificat Budăi.

INCENDIAR! VIOREL LIS ȘI-A ÎNȘELAT NEVASTA CU O TINERICĂ! OANA I-A PRINS ÎN FAPT! IMAGINI BOMBĂ CU ESCAPADA AMOROASĂ DIN PARIS

Întrebat când se vor plăti celelalte pensii, oficialul a spus: „Continuăm dinamica, am făcut acest salt, cum am promis, la 30 septembrie”, a precizat ministrul Muncii. Cu altă ocazie, Marius Budăi a oferit și câteva exemple de creșteri ale pensiilor în funcție de domeniul în care au lucrat, moment în care a precizat că au fost deja trimise 35.000 de decizii de recalculare pentru cei care au lucrat în grupa I și II de muncă și nu li s-a calculat stadiul suplimentat în momentul ieșirii la pensie.

Urmăriți B1TV.ro și pe