Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Pensule de machiaj calitative pentru un make-up impecabil, de la Pandera

Pensule de machiaj calitative pentru un make-up impecabil, de la Pandera

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2019, 18:21
Eveniment

Machiajul a reprezentat dintotdeauna artificiul de frumusețe la care reprezentantele feminine au apelat pentru a-și pune imaginea într-o lumină pozitivă. O soluție pentru a masca mici imperfecțiuni sau pentru a pune mai bine în evidență anumite zone sau trăsături ale feței, machiajul trebuie să aibă la bază produse cosmetice de calitate, dar totodată și instrumentele cu ajutorul cărora este realizat trebuie să fie profesionale. Toate acestea lucrează în armonie, alături de priceperea make-up artistului, care aduce la viață adevărate creații artistice.

Pentru a obține un efect seducător, Pandera - magazin profesional specializat în produse și accesorii cosmetice, propune o gamă variată de pensule machiaj de calitate. De altfel, mai departe oferă echipa expertă și câteva recomandări cu privire la cum poate fi obținut un machiaj impecabil și care este rolul pensulelor în această ecuație.

Pensulele de machiaj - indispensabile în rutina de frumusețe

Rolul pensulelor vizavi de procesul de machiere nu poate fi contestat. Acestea sunt concepute pentru a realiza o aplicare corespunzătoare și uniformă a produselor cosmetice diverse, începând de la fondul de ten, pudră, produsele pentru ochi, obraji și până la cele pentru buze.

În principal seturile de pensule sau cele inviduale se găsesc în mărimi și forme variate, după cum se poate observa și pe site-ul pandera.ro. Depind caracteristicile acestora în funcție de categoria de utilizare a pensulelor.

  • Pensulele pentru machiajul ochilor

Este categoria care include pensulele pentru aplicarea fardului, pentru eyeliner, pentru blending, precum si cea pentru fardul lichid, respectiv pentru creion.

Spre exemplu, pensule pentru aplicarea fardului trebuie să prezinte peri deși, dar și scurți. Aceasta va permite dispersarea corespunzătoare a produsului cosmetic și trebuie să fie moale, plată, respectiv să prezinte decupaj rotund. Chiar daca cele mai multe truse de farduri vin alături de aplicatorul specific, poate fi necesară o alternativă, una care să asigure mai multă comoditate în manevrare. Soluții complete, alături de sugestii de alegere, pliate pe nevoi distincte, oferă specialiștii Pandera pe site-ul oficial.

  • Pensulele pentru zona feței

În această categorie se includ toate acele instrumente care se folosesc pentru a aplica și uniformiza într-un mod profesionist cosmeticele pe suprafața tenului. Intră aici pensulele pentru blush, cea pentru pudră, contur etc.

Spre exemplu, aplicarea pudrei va fi mai eficientă și rezultatul va consta într-un aspect matifiat atunci când se utilizează o pensulă specială. Îi va asigura totodată și rezistența pentru că va asigura o fixare mai bună.  În principal aceasta are firele dese și lungi, prezentând totodată și o textură catifelată și moale. Este valabil în cazul acelor pensule care au la bază fibre naturale, respectiv sintetice dar înalt calitative.

Se va avea în vedere o trusă care include toate cele necesare pentru sculptarea obrajilor, respectiv instrumentele necesare pentru a realiza un machiaj profesional. Și procesul de corectare a anumitor zone va fi mai favorabil.

  • Pensulele pentru zona buzelor

Cu intenția de a realiza un contur fără cusur al buzelor, fiecare va avea în vedere utilizarea unei pensule deosebit de subțiri. Special creată în acest scop, se regăsește o astfel de pensulă și în seturile, respectiv în catalogul de produse puse la dispoziție pe site-ul www.pandera.ro.

De obicei aceasta poate fi recunoscută după faptul că este ușor rigidă și plată. Este ideală și recomandată utilizarea ei pentru a controla cu succes cantitatea de ruj ce se depune pe buze. În acest mod distribuirea se va realiza mai ușor și mai uniform, terminând într-un finisaj impecabil.

Întreținerea și igienizarea pensulelor - obligatorie pentru o utilizare de durată

Oricare ar fi gama de pensule machiaj vizată, esențial este ca aceasta să vizeze calitatea și să permită o mânuire ușoară. Când sunt calitative, sunt și rezistente, deci nu lasă peri pe ten și aceștia nu cad în cantități mari nici când pensulele sunt igienizate.

Specialiștii Pandera.ro recomandă curățarea lor cel puțin o dată în decursul unei săptămâni. Este o recomandare pe care o fac aceștia pentru a evita și preveni posibile infecții ale ochilor și tenului, din cauza prafului, respectiv a bacteriilor care se pot acumula pe suprafața pensulelor. Pentru fiecare tip de pensule se vor avea în vedere soluțiile potrivite.

Mai multe informații privind pensulele de machiaj, care sunt recomandate și potrivite și cum trebuie să fie curățate, găsesc cele interesate pe pandera.ro. Tot pe site sunt disponibile și ale cosmetice și produse de accesorizare, seturi de gene magnetice, toate vizând pricipiul calității.

 
 
 
Loading...