Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Pentru mine era o aripă în plus, pe lângă cele două aripi de care încerc și acum să mă mai țin în zbor” Ce a spus actorul Florin Piersic despre maestrul Radu Beligan (VIDEO)

”Pentru mine era o aripă în plus, pe lângă cele două aripi de care încerc și acum să mă mai țin în zbor” Ce a spus actorul Florin Piersic despre maestrul Radu Beligan (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Iul 2016, 13:11
Eveniment

Marele Florin Piersic a venit sâmbătă dimineață la Teatrul Național pentru a-i aduce un ultim omagiu maestrului Radu Beligan. Actorul a vorbit la postul B1 TV despre cât de recunoscâtor îi este lui Beligan și despre câ de mult îl iubește.

”Știu că vorbesc la B1 TV și chiar am vrut să spun ceva legat de asta. Acum două zile, l-am auzit pe Radu Banciu vorbind despre Beligan și despre faptul că demult domnia lui a spus - și sunt uluit că Radu Banciu, care-mi place, îl gust pentru cum vorbește, pentru ce spune, pentru mintea lui - un lucru pe care vreau să îl repet:

Gândiți-vă ce surpriză pentru mine să primesc piesa, să-mi placă, s-o joc de opt stagiuni, peste o mie de spectacole datorită maestrului Beligan, că noi de el vorbim acum!

A avut dreptate! El a regizat spectacolul și el l-a adus pe autorul piesei la Opera Națională, la premiera acestui spectacol. Chiar acum m-am întâlnit cu Emilia Popescu și ne-am adus aminte de premiera aceea, care a fost pentru noi o mare bucurie.

Îl regret și-i mulțumesc pentru faptul că m-a iubit, iar el știa, sunt sigur că știa, că l-am iubit extraordinar!”, a spus marele Florin Piersic.

Radu Beligan, cel mai longeviv actor al lumii, va fi înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu.

Ce a spus actorul Florin Piersic despre maestrul Radu Beligan

Citeşte mai multe despre:   omagiu
 
Loading...