Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Percheziții de amploare în cinci județe la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic

Percheziții de amploare în cinci județe la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic

Un articol de: George Lupu - 27 Ian 2021, 10:14
Percheziții de amploare în cinci județe la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic Eveniment

Percheziții de amploare au loc miercuri, în cinci județe, la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic, anunță Poliția Română. Un număr de 30 de percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa, Suceava şi Bihor. Oamenii legii cercetează mai multe infracțiuni, de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea şi valorificare.

Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparţinând persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

”În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 30 de percheziţii domiciliare, în 5 judeţe, la persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic. Acţiunea, organizată de poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, are loc cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, Serviciului de Poliţie Delta Dunării, I.P.J. Tulcea, I.P.J. Constanţa, I.P.J Bihor şi I.P.J Suceava. 20 dintre percheziţii sunt efectuate în Mureş, 6 în judeţul Tulcea, 2 în judeţul Constanţa, una în judeţul Suceava şi una în judeţul Bihor”, anunţă IGPR.

 

 

 

Acţiunile au loc în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa şi Bihor,  cu sprijinul  specialiştilor  silvici din cadrul gărzilor forestiere Braşov, Focşani, Suceava, Oradea şi Bucureşti.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Acţiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale şi  jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi judeţene şi grupărilor de jandarmi mobile din judeţele unde au loc activităţile.

Citeşte mai multe despre:   Politia Romana