Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment PERICOL în Vaslui: Un drum de acces stă să se PRĂBUȘEASCĂ. 300 de gospodării sunt la risc!

PERICOL în Vaslui: Un drum de acces stă să se PRĂBUȘEASCĂ. 300 de gospodării sunt la risc!

Un articol de: - 12 Mai 2017, 16:48
Foto: News.ro Eveniment

Drumul principal de acces în localitatea vasluiană Odaia Bursucani, în care sunt peste 300 de gospodării, este în pericol de prăbuşire din cauza surpării malului ravenei din centrul satului, care se află la câţiva metri şi de zece locuinţe, anunță News.ro.

Traficul pe respectivul drum pentru maşinile mari, inclusiv pentru autospecialele de pompieri şi ambulanţă, a fost restricţionat. O mare parte din localitatea Odaia Bursucani, comuna Griviţa, riscă să rămână izolată din cauza problemelor grave apărute în ultima perioadă la drumul principal de acces în sat.

Practic, drumul, aflat pe marginea ravenei din centrul satului, a început să se surpe pe o lungime de 250 de metri, fiind puse în pericol inclusiv zece locuinţe situate la câţiva metri de râpa adâncă de peste 11 metri.   

Autorităţile locale susţin că problemele cu râpa lată de peste 60 de metri din centrul localităţii Odaia Bursucani sunt de mai mulţi ani, însă în această primăvară s-au agravat. În consecinţă, primarul de Griviţa a înaintat memorii către Guvern şi a solicitat sprijin financiar pentru efectuarea unor lucrări de stabilizare a malului pe care trece drumul din sat.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui,   pericol