Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Peste 5.000 de participanţi de toate vârstele la cross-ul "Refresh5 Run", competiţie organizată de Primăria Sector 5 (FOTO, VIDEO)

Peste 5.000 de participanţi de toate vârstele la cross-ul "Refresh5 Run", competiţie organizată de Primăria Sector 5 (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 18 Mai 2019, 11:39
Peste 5.000 de participanţi de toate vârstele la cross-ul "Refresh5 Run", competiţie organizată de Primăria Sector 5 (FOTO, VIDEO) Eveniment

"Start pentru sănătate şi performanţă"! Sub acest slogan peste 5.000 de participanţi de toate vârstele au alergat sâmbătă la cross-ul "Refresh5 Run" organizat de către Primăria Sector 5. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Cross-ul este unul dintre importantele fenomene de masă, un instrument eficient și inovativ care reușește să ofere tuturor soluții eficiente și accesibile care  întrețin nevoia de evoluție și depășire a propriilor limite. De asemenea, este un factor de sănătate, educație, performanță, dezvoltare, menținere și îmbunătățire a sănătății și condiției fizice.

În acest sens, din dorința Primarului Daniel Florea de a promova astfel de activități, Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” împreună cu Primăria Sectorului 5, au organizat sâmbătă, 18 mai a.c.

„Refresh5 Run”, competiție care aduce în prim plan practicarea activităților fizice și sportive în aer liber, ce contribuie la menținerea unei stări bune de sănătate fizică și mentală, la îmbunătățirea calităților sociale, personale și școlare ale elevilor din Sectorul 5 și promovează un mod benefic de petrecere  a timpului liber.

„Refresh5 Run” a adunat, în Piața Constituției 2500 de participanți, locuitori ai Sectorului 5, care au îmbrăcat tricoul de concurs și au „dat startul” unui stil de viață sănătos alături de invitații speciali, reprezentanți ai World Class Romania, lider de piață în industria sportului, conceput pentru a aduce calitate vieții prin mișcare. 

Participanții împărțiți în trei categorii, prima dedicată elevilor din Sectorul 5 cu vârste cuprinse între 6-10 ani, a doua celor cu vârste cuprinse între 10-14 ani și cea de-a treia, Family Run, ce încurajează practicarea sportului în familie, au parcurs o distanță de 3 km pe B-dul Unirii, întorcându-se apoi în la linia de plecare unde au fost așteptați cu diplome și medalii.

De asemenea, a fost organizată o tombolă, fiind puse în joc alte 150 de premii surpriză, câte 50 pentru fiecare grupă de participanți.

Această competiție face parte dintr-un proiect mai amplu, Cupa Refresh 5, ce  integrează programe psiho – motorii coordonate de specialiști în domeniu, activități de informare și de expresie sportivă, în scopul stimulării și rafinării canalelor senzoriale și de percepție, pentru îmbunătățirea coordonării motrice și pentru satisfacerea nevoii de mișcare a copiilor și tinerilor din Sectorul 5", se arată într-un comunicat de presă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Florea,   Primaria Sectorului 5