Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină (VIDEO)

Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină (VIDEO)

Un articol de: - 02 Iun 2017, 12:24
Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină (VIDEO) Foto: agrointel.ro Eveniment

Ministerul Agriculturii a decis amânarea intrării în vigoare a legii risipei alimentare. Aplicarea normelor metodologice a fost amânată până la sfârșitul anului. 

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, ministrul Agriculturii a declarat că a luat această decizie pentru ”a nu face rău sectorului”. 

”Pentru a face bine tuturor atât producătorilor, cât și comercianților și mai ales consumatorilor. M-am referit la cele patru articole care, practic, constituie miezul actului normativ. Cum sunt inserate în actul normativ, aceste articole nu pot fi transpuse în practică prin norme metodologice pentru că nu e posibil”, a explicat Daea. 

Reprezentanta PNL, Violeta Vijulie, prezentă în platou, l-a criticat pe ministru, acesta atrăgându-i imediat atenția că este specialist domeniu. 

Redăm, mai jos, discuția dintre cei doi:

Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină

Petre Daea: Nu aș vrea să fiu atacat de propria mea conștiință pentru a face bine țării. Nu vreau să continui polemica pentru că nu mă reprezintă polemica, ci actul de lucru. Suntem în dispozitiv de lucru ca să facem, un act normativ pe măsura interesului legitim pe care îl are pe de o parte, legiuitorul, dar, în același timp, și în primul rând, consumatorul. 

Violeta Vijulie: Da, și oaia. L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

Petre Daea: Dacă intrați în peiorativ cu mine, să știți că dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină. Atenție, că sunt specialist al domeniului.

Violeta Vijulie: Eu sunt specialist în comunicare și știu ce înseamnă un brand de țară.