Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Petre Daea, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Oaia este o statuie vie. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie (VIDEO)

Petre Daea, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Oaia este o statuie vie. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 14:50
Petre Daea, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Oaia este o statuie vie. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie (VIDEO) Eveniment

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a comentat în stilul caracteristic informația potrivit căreia s-ar dori schimbarea brand-ului turistic al României, simbolul frunzei urmând a fi înlocuit cu o oaie. 

Întrebat de o jurnalistă de ce ar trebui să fie oaia un brand de țară, Petre Daea a răspuns: ”Oaia este o statuie vie. Este doar o definiție, argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc. Uitați-vă dumneavoastră astăzi, în orice parte a țării cât de frumos este acest animal pe pășunile verzi ale Țării Românești. Frunza o are toată lumea, dar oile, ca în România, nu. Lângă oaie găsești o frunză, lâgă frunză nu poți să găsești o oaie”. 

Petre Daea, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Oaia este o statuie vie. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie