Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Petre Daea ne avertizează: Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură!

Petre Daea ne avertizează: Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură!

Un articol de: - 04 Mar 2018, 20:55
Petre Daea ne avertizează: Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură! Foto: Captură Digi24 Eveniment

Petre Daea ne dă asigurări că nu scoate din gură nici măcar un singur cuvânt greșit. Asta după ce a fost întrebat ce a simțit când lumea a râs de declarațiile sale privind oaia. 

”Au venit la mine cei care mă pilotează, cei care îmi țin evidența ieșirilor din media. Sunt un om stăpânit, venit din aluatul pământului și știu cum să mă comport în acest mediu din care am izvorât. Eu sunt stăpân pe mine și știu ce fac. Eu niciun cuvânt nu-l scot greșit din gură. Nu-l fac de dragul dragului sau de o emoție temporară. Acel concept a izvorât dintr-un dialog foarte ușor instrumentat de presă când mi-a pus întrebarea că domnul Dobre vrea să schimbe brandul de țară și e oaia. Eu am simțit o plenitudine deosebiră și pe care am stăpânit-o cu expresia feței spunând: „În regulă. Este o gândire sănătoasă”. Și aici am început să brodez”, a declarat ministrul Agriculturii, la Antena 3.

Petre Daea a mai spus că va susține oaia până va muri.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

”România are o resursă extraordinară pe care din nefericire nu au văzut-o mulți și tot din nefericire nu au vorbit despre ea. Resursă de 4.8 milioane de pajiști. Această suprafață, ea nu poate fi folosită decât de taurine și oile care se urcă până dau cu capul de cer.  (...) Voi susține până voi muri această specie, această specie este din ce în ce mai căutată”, a mai afirmat ministrul.

Citeşte mai multe despre:   Petre Daea