Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum se apără şoferul acuzat că a luat intenționat un tânăr pe capotă. "Filmarea e trunchiată, nu se vede tot"

Cum se apără şoferul acuzat că a luat intenționat un tânăr pe capotă. "Filmarea e trunchiată, nu se vede tot"

Un articol de: - 03 Mai 2018, 18:07
Cum se apără şoferul acuzat că a luat intenționat un tânăr pe capotă. "Filmarea e trunchiată, nu se vede tot" Eveniment

Şoferul acuzat că l-a luat intenționat pe capotă pe un tânăr care traversa pe trecerea de pietoni a fost audiat de poliţiştii din Bucureşti.
La ieşirea de la poliție, bărbatul a declarat că pietonul i s-a așezat în fața mașinii, a pus mâinile pe capotă și nu a vrut să-l lase să meargă mai departe. 
Şoferul mai spune că atunci a simțit că e în pericol copilul lui, care are doar șase săptămâni.

"Am greșit, dar nu am vrut să-l omor", s-a apărat bărbatul, care a susţinut că la trecerea de pietoni a dat prioritate și că nu l-a claxonat pe pietonul care traversa mai încet strada.
"Când e pietonul mai la colțul mașinii ai tendința să pleci de pe loc. Atunci am accelerat un pic, fără să se miște mașina de pe loc. Dumnealui s-a simțit ofensat, aproape trecuse și s-a întors. Filmarea e trunchiată, nu se vede tot. A stat 2-3 minute cu mâinile pe capotă, nu voia să mă lase să trec", a afirmat şoferul, conform digi24.ro.

"Soția a coborat cu copilul în brațe, poate a vrut să plecăm mai repede. Copilul plângea. I-a zis să plece, să ne lase în pace. Copilul a plâns, eu am zis atunci că pot să-l forțez un pic, împingându-l. M-am străduit, am ținut cont că nu vin tramvaie", a continuat şoferul, pe numele său Dragoș Mihai Lazăr.
"Recunosc ceea ce am făcut. Când am văzut ca plânge copilul meu, m-am gândit doar la el, mi s-a părut că e în pericol. Are 6 săptămâni, veneam de la doctor. Am greșit moral, nu am avut intenția să-l omor, doamne ferește. A venit poliția. Ne-au audiat. Nu a chemat ambulanța. Poliția locală și rutieră. Am suflat în etilotest. Ne-am împăcat, am dat mâna, mi-am cerut scuze", a spus Lazăr, care este profesor.

Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva sa pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii publice.
Incidentul s-a petrecut ieri pe strada Principatele Unite din sectorul 4 şi a fost filmat de trecători (Detalii AICI).
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti,   Principatele Unite