Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Plângere la CNA împotriva Realitatea TV, după ce Sorin Frunzăverde a fost jignit de moderatorul Rareș Bogdan (VIDEO)

Plângere la CNA împotriva Realitatea TV, după ce Sorin Frunzăverde a fost jignit de moderatorul Rareș Bogdan (VIDEO)

Un articol de: - 07 Noi 2014, 15:54
Eveniment

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a depus o plângere la CNA împotriva postului Realitatea TV, după ce a fost jignit de jurnalistul Rareş Bogdan într-o emisiune. Printre jignirile care i s-au adus, s-a numărat şi cea de trădare.

Moderatorul emisiunii "Jocuri de putere", Rareş Bogdan, l-a atacat foarte dur pe liberalul Frunzăverde în emisiunea din data de 5 noiembrie. Rareș Bogdan a spus despre vicepreședintele PNL ca obişnuieşte să umble beat şi că este un trădător de meserie.

După acest moment, Frunzăverde a vrut să intre în direct prin telefon pentru un drept la replică, însă moderatorul a spus că îl va suna în timpul emisiunii sale, după ora 22:00. Acest lucru, însă, nu s-a mai întâmplat. În urma atacurilor, vicepreşedintele PNL a depus o plângere la CNA.

Sesizarea lui Sorin Frunzăverde a ajuns deja pe masa membrilor CNA, care nu o vor analiza, însă, până după prezidențiale.

„A fost înregistrată, nu ştiu să vă spun exact ora sau data, dar da a sosit la CNA şi este acea reclamaţie, acea sesizare a domnului Funzăverde în legătura cu emisiunea de la Realitatea TV în care s-au făcut nişte afirmaţii la adresa domniei sale. Va fi discutată în consiliu în momentul în care consiliul va avea din nou 11 membri. Noi în acest moment suntem, cel puţin la nivelul cosiliului, acelor 11 membri, suntem blocaţi pentru că la 4 li s-a încheiat mandatul, iar Parlamentul României nu a binevoit să completeze locurile din CNA”, a declarat Valentin Jucan, membru CNA.

Sorin Frunzăverde menționează în plângerea adresată CNA că afirmațiile lui Rareș Bogdan aduc atingere imaginii sale publice. CNA va discuta sesizarea cel mai devreme în decembrie sau în cel mai rău caz în februarie.

Frunzăverde reclamă Realitatea TV la CNA

Citeşte mai multe despre:   Sorin Frunzaverde ,   Rares Bogdan,   Realitatea TV
 
Loading...