Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Plângere penală în cazul transplantului de care a beneficiat Alexandru Arșinel

Plângere penală în cazul transplantului de care a beneficiat Alexandru Arșinel

Un articol de: B1 TV - 27 Sep 2013, 14:55
Plângere penală în cazul transplantului de care a beneficiat Alexandru Arșinel Eveniment

Scandalul declanşat de un ONG împotriva Institutului de Urologie şi Transplant din Cluj-Napoca, dar şi împotriva actorului Alexandru Arşinel continuă. De data aceasta, tot mai muţi pacienţi transplantaţi sunt nemulţumiţi de acuzaţiile aduse de reprezentantul ONG si amenință chiar cu ieşirea în stradă, dacă va fi nevoie. Demersul extrem vine ca urmare a faptului că ei se consideră jigniţi de acuzaţiile aduse medicilor care le-au dat dreptul la o a doua viaţă.

Între timp, conducerea Institutului a anunţat că starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel s-a ameliorat, după ce a fost reinternat pentru analize.

Tot mai mulţi oameni sunt nemulţumiţi de intenţia ONG-ului de a depune plângere penală împotriva Institutului Urologic şi de Transplant din Cluj-Napoca. Tocmai de aceea, sunt hotărâţi să îl acţioneze şi ei în justiţie pe Emanuel Ungureanu, cel care a făcut anunţul imediat după transplantul suferit de artistul Alexandru Arşinel.

”Noi avem foarte mulți oameni aici, 250 de oameni, 250 de semnături,  dacă este cazul, noi mergem și la judecătoria din Cluj. Este foarte greu că se întâmplă așa ceva, dar noi suntem mulți oameni din Brașov, chiar și din București, Iași, care, să știți, că vor să facă campanie pentru așa ceva”, susține Mihaela Panaite.

Mihaela Panaite, reprezentanta nemulţumiţilor faţă de demersului lui Emanuel Ungureanu, a deschis o campanie de susţinere a medicilor de la Institutul din Cluj-Napoca şi cheamă toţi pacienţii operaţi să-şi spună cuvântul.

Demersul în justiţie al celor din Braşov este urmat şi de Asociatia Pacienților Transplantați, filiala Ardeal, care prin intermediul unui comunicat a anunţat că: "protestează împotriva atacurilor murdare lansate în media în ultima perioadă, la adresa instituţiei căreia îi datorăm o a doua viaţă şi a liderului ei şi avertizăm că vom acţiona în judecată persoanele inconştiente şi rău voitoare care fac acest lucru".

Între timp, starea actorului s-a îmbunătăţit.

"Conducerea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca informează că în urma tratamentului de reechilibrare instituit, starea maestrului Alexandru Arşinel s-a ameliorat”, anunță un comunicat de presă al institutului.

Arşinel a declarat că se simte bine, iar firele în urma operaţiei i-au fost deja scoase. Artistul a mai spus că în curând medicii vor scoate şi stentul pe care i l-au pus în corp. 

Plangere penala in cazul transplantului lui Arsinel
Embed:

Citeşte mai multe despre:   ONG,   plangere penala