Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Viorica Dăncilă dă vina pe miniştri pentru scandalul neplăţii salariilor şi pensiilor înainte de Paşte (VIDEO)

Viorica Dăncilă dă vina pe miniştri pentru scandalul neplăţii salariilor şi pensiilor înainte de Paşte (VIDEO)

Un articol de: - 04 Apr 2018, 14:32
Viorica Dăncilă dă vina pe miniştri pentru scandalul neplăţii salariilor şi pensiilor înainte de Paşte (VIDEO) Eveniment

În plin scandal privind neplata salariilor din educaţiei şi a pensiilor înainte de Paşte, premierul Viorica Dăncilă a mutat toată responsabilitatea la miniştri, cerându-le acestora să iasă public şi să explice situaţia foarte bine pentru a nu mai apărea informaţii contradictorii.

"Domnilor miniştri să iesiti sa clarificaţi pentru o informare corectă a cetăţenilor", a cerut Viorica Dăncilă.

De asemenea, premierul a menţionat-o special pe Lia Olguţa Vasilescu, cerându-i să mai explice odată de ce pensiile nu se dau înainte de Paşte.

"Eu am explicat ieri de ce nu pot da pensiile, o rog pe doamna Vasilescu să mai iasă odată astăzi să ofere aceste explicaţii", a afirmat Viorica Dăncilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acest scandal a pornit după ce marţi premierul Viorica Dăncilă a anunţat că toţi bugetarii vor primi salariile în avans înainte de Paşte, dar la scurt timp sindicaliştii din educaţie au arătat în cazul profesorilor acest lucru nu se va respecta. Pentru această situaţie, vina a fost mutată la Ministerul Educaţiei care nu a avut timp pentru întocmirea statelor de plată.

În celălalt caz, Viorica Dăncilă a anunţat că pensionarii nu își primesc pensiile înainte de Paște pentru că "este foarte greu să tipărim fluturașii de pensie".

O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila