Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin (VIDEO)

Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 31 Mai 2017, 10:38
Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin (VIDEO) Eveniment

Membrii PSD par a fi buni moştenitori ai pornirilor filo-ruse ale preşedintelui de onoare Ion Iliescu. O demonstrează cei din Dâmboviţa care l-au primit cu surle şi trâmbiţe pe ambasadorul rus în România, Valeri Kuzmin, informează B1 TV. Un gest cel puţin nepotrivit, dat fiind faptul că se ştie că ruşii de la Mechel au distrus pur şi simplu Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte. 

Aplecaţi până la pământ şi cu multă bucurie. Aşa l-au primit oficialii judeţului Dâmboviţa pe Valery Kuzmin, ambasadorul Federaţiei Ruse în România. Uitând parcă de faptul că tocmai cei pe care îi reprezintă Kuzmin au distrus una din cele mai mari companii din România: Combinatul de Oțeluri Speciale Târgovişte.

Ba mai mult, edilii s-au întrecut în a-i prezenta ambasadorului rus, oportunităţile de afaceri din judeţ, subliniind că până acum colaborarea cu ruşii a fost una extrem de reuşită.

Înainte de vizita la primăria din Târgovişte, Valery Kuzmin a fost primit, tot cu braţele deschise şi de șeful Consiliului Judeţean Dâmbovița, pesedistul Alexandru Oprea, care, la rândul său, l-a asigurat pe oficialul rus de dorinţa de a continua colaborarea economică.

Plecăciuni în fața rușilor: Oficialii PSD ai județului Dâmbovița l-au primit cu brațele deschise pe ambasadorul rus Valeri Kuzmin

În Târgovişte, însă, este încă viu dezastrul lăsat în urmă de ruşii de la Mechel. Cumpărat în anul 2002, în timpul guvernării Năstase, cu 30 de milioane de euro, Combinatul de Oțeluri Speciale Târgovişte a fost pus pe butuci în zece ani. Timp în care ruşii au primit ajutoare de la stat de 77 de milioane de euro. L-au vândut apoi pe 50 de euro, alături de alte trei combinate Ductil Steel Buzău, Mechel Câmpia Turzii şi Laminorul Brăila, lăsând în urmă mii de oameni fără loc de muncă.

Cât despre Kuzmin el este cel care a ameninţat voalat România, pe vremea când era ambasadorul Rusiei la Chişinău, că Federaţia nu poate să mai permită mult timp ca ţara noastră să se implice în politica Republicii Moldova. Tot la acea vreme i-a fost cerută expulzarea din Moldova după ce un soldat rus a împuşcat în Transnistria un moldovean neînarmat. Atunci Valery Kuzmin a declarat că tânărul ucis era beat, lucru ce fost infirmat de legişti.

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?